Toevoegen aan mijn selectie
Adres Eindhovenseweg 47
Plaats Valkenswaard
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 25.000,- p/j
Oppervlakte 170 m²
Units vanaf 170 m²

Eindhovenseweg 47 Valkenswaard - Winkelruimte op de begane grond met personeels-/opslagruimte op verdieping.

Oppervlakten
Winkel oppervlak 170m²
Omschrijving

Locatie
De in het centrum van Valkenswaard gelegen winkelruimte is gelegen aan de Eindhovenseweg tegenover Xenos en nabij de winkels van Intersport, Marie Claire, Bovendeert en Smolders Schoenen. Door de ligging aan de Eindhovenseweg is de winkelruimte uitstekend bereikbaar en gelegen op een prima zichtlocatie. Het winkelbestand in de gemeente Valkenswaard met ruim 30.000 inwoners vervult een enorme regiofunctie.

Object
De voorheen bij Rottier verlichting in gebruik zijnde winkelruimte is gesplitst en beschikt aan de Eindhovenseweg (front circa 6,5 meter) over circa 120 m² winkelruimte op de begane grond met circa 50 m² magazijn-/personeelsruimte op de eerste etage. De unit aan de zijde van de Handwerkstraat is verhuurd ten behoeve van de SNS Bankwinkel.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, inclusief winkelpui met entreepartij, toiletruimte en gladde betonvloer. De nutsvoorzieningen zijn binnengebracht tot in de meterkast.

Parkeren
Er zijn in het centrum van Valkenswaard voldoende betaald parkeerplaatsen aanwezig waar onder op het nabij gelegen parkeerterrein aan het Deken Mandersplein. Aan de Eindhovenseweg zijn laad-/losplaatsen aanwezig.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Mark M.W.J. van Zwam

Mark M.W.J. van Zwam
Tel. 073 - 648 87 69

m.v.zwam@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Eindhovenseweg 47 Valkenswaard

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn