Toevoegen aan mijn selectie
Adres Hintham 156
Plaats Rosmalen
Koop of huur Huur
Prijs Prijs op aanvraag
Oppervlakte 550 m²
Units vanaf 100 m²

Hintham 156 Rosmalen - Turn-key kantoorruimte op de eerste verdieping met ruim parkeren op eigen terrein

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 550m²
Omschrijving

Locatie
Het object is op steenworp afstand gelegen van de (inmiddels zichtbare) A2, op de hoek Hintham en De Grote Elst. De op- en afritten van en naar de A50/A2 (bij Heijmans en Het Wapen van Rosmalen) bevinden zich op 500 meter afstand; de bereikbaarheid per eigen vervoer is dus prima te noemen. Maar ook de belangrijkste doorgaande verbindingswegen van en naar de stad ‘s-Hertogenbosch zijn op korte afstand aanwezig. Doordat het geluidsscherm gedeeltelijk transparant is, kunnen we wel over een zichtlocatie spreken.

Object
Deze kantoorvilla heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 1.045 m², verdeeld over de begane grond (circa 281 m²), eerste verdieping (circa 281 m²), tweede verdieping (circa 294 m²) en zolderverdieping (circa 189 m²). De bruto/nettoverhouding is bijzonder gunstig en het inbouwpakket is zeer compleet en representatief. Een groot gedeelte van de begane grond in combinatie met de gehele eerste verdieping is momenteel voor verhuur beschikbaar. Het verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 550 m². Deelverhuur is mogelijk in units van 100 m² en 200 m² tot 550 m².

Opleveringsniveau
Deze kantoorvilla kent een zeer compleet opleveringsniveau! De nieuwe gebruiker hoeft alleen zorg te dragen voor de inrichting (meubilair). Zelfs de databekabeling is "plug and play".

Parkeren
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan Valk

Johan Valk
Tel. 073 - 648 87 61

j.valk@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Hintham 156 Rosmalen

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn