Toevoegen aan mijn selectie
Adres Walplein 8
Plaats Oss
Koop of huur Huur
Prijs Prijs op aanvraag
Oppervlakte 164 m²
Units vanaf 82 m²

Walplein 8 Oss - Winkelruimte gelegen in het kernwinkelgebied.

Oppervlakten
Winkel oppervlak 164m²
Omschrijving

Locatie
In het kernwinkelgebied van Oss gelegen tussen de Bart Smit en Schoonenberg hoortoestellen ligt deze fraaie winkelruimte. Het Walplein met fraaie huurders als Modehuis Ter Horst van geel, Rituals, De Linnerie, Favors!, Open32, Ziengs Schoenen, Eyes and More en Eye Wish Groeneveld heeft de laatste jaren een enorme kwaliteitsimpuls gekregen. De locatie kan derhalve als goed worden aangemerkt.

Object
Het object zelf is een aantal jaren geleden geheel opnieuw opgebouwd waarbij enkel de fraaie gevel is gehandhaafd. Het object heeft een vloeroppervlak van circa 82 m² bvo op de begane grond en 82 m² bvo op de verdieping. Op de verdieping is tevens een toilet en pantry gesitueerd.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt casco+ te huur aangeboden en is als zodanig voorzien van eigen meterkast, toilet met fonteintje, pantry en c.v.-ketel met radiatoren. De aanwezige winkelinrichting wordt ter overname aangeboden.

Bestemming
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Centrum-Oss-2013 en heeft hierin de bestemming Kernwinkelgebied en is als zodanig bestemd voor detailhandel, publiekgerichte dienstverlening en horeca tot en met categorie 3 op de begane grond. Een kopie van dit bestemmingsplan is bij ons kantoor verkrijgbaar.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Walplein 8 Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn