Toevoegen aan mijn selectie
Adres Oude Bosscheweg 11
Plaats Zaltbommel
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 135,- p/m² p/j
Oppervlakte 830 m²
Units vanaf 103 m²

Oude Bosscheweg 11 Zaltbommel - Zelfstandige kantooretages vanaf circa 103 m² tot circa 250 m².

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 830m²
Omschrijving

Locatie
Pal aan de A2 staat deze hoogwaardige kantoorvilla, welke deel uitmaakt van het project De Heeren van Stand, welk project bestaat uit een zestal kantoorgebouwen. De bewuste kantoorvilla is gesitueerd aan de Oude Bosscheweg in het verlengde van de Hogeweg op bedrijvenpark De Waluwe, het kantorenpark van de Bommelerwaard, direct aan de A2 gelegen. Het bedrijvenpark huisvest diverse kantoorgebruikers van naam waaronder Schouten & Nelissen, FSV Accountants, Van Noord Accountants en het hoofdkantoor van de Adecco Uitzendorganisatie. De Waluwe is uitstekend bereikbaar, komende vanuit alle windstreken, door de directe nabijheid van de A2, A15 en A59 en het NS-station (Utrecht-’s-Hertogenbosch).

Object
Het onderhavige object betreft een solitair kantoorgebouw van circa 1.100 m², verdeeld over vijf bouwlagen, waarvan momenteel vier zelfstandige kantooretages zijnde de begane grond groot circa 227 m² - de tweede en derde verdieping beide groot circa 250 m² - en de vierde verdieping groot circa 103 m² - voor verhuur beschikbaar zijn. Het gebouw kent een hoogwaardig opleveringsniveau en is onder meer voorzien van een representatieve entree, een liftinstallatie, topkoelingsinstallatie, systeemplafonds, inbouw verlichtingsarmaturen en één pantry per bouwlaag. De beschikbare zelfstandige etages kunnen op zeer korte termijn worden opgeleverd en zijn reeds deels gestoffeerd. Uiteraard kunnen de beschikbare ruimten in zijn geheel hetzij in delen worden gehuurd. Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden.

Parkeren
Parkeervoorziening op het eigen omliggende (buiten kantoortijden afgesloten) buitenterrein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Oude Bosscheweg 11 Zaltbommel

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn