Toevoegen aan mijn selectie
Adres Pettelaarpark 80
Plaats 's-Hertogenbosch
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 120,- p/m² p/j
Oppervlakte 783 m²
Units vanaf 500 m²

Pettelaarpark 80 's-Hertogenbosch - Kantoorruimte gelegen op de derde verdieping (circa 783 m²)

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 783m²
Perceeloppervlakte 1m²
Omschrijving

Locatie
Pettelaarpark is direct aan de op- en afrit van de A2 gelegen en is dan ook uitstekend zichtbaar vanaf de snelweg. Al vele jaren is dit een van de meest prominente en succesvolle snelweglocaties van Nederland. Pettelaarpark vormt de zuidelijke entree van ’s-Hertogenbosch en de vestigingsfactoren voor autogerelateerde zakelijke dienstverleners zijn uitstekend. Tevens ligt op korte afstand de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, die met het uitstekende openbaar vervoer in enkele minuten bereikbaar is. Veel bezoekers aan de Bossche binnenstad maken volop gebruik van het Transferium op Pettelaarpark.

Pettelaarpark is van veraf te herkennen aan het 100 meter hoge provinciehuis. De parkachtige opzet met moderne kantoorgebouwen en uitstekende voorzieningen, maken de locatie tot een aantrekkelijke omgeving voor versterking van de zakelijke contacten. Zakelijke bezoekers kunnen sfeervol lunchen, overnachten en vergaderen in het Mövenpick Hotel en het 9-holes golfpark is een unique selling point van de locatie. Pettelaarpark bestaat voornamelijk uit grotere gebouwen. De bouw van BDO en Ctac in 2011 (circa 13.000 m²) bewijst dat Pettelaarpark een toplocatie voor zakelijke dienstverlening is en blijft.

Object
Gebouw 8 (Pettelaarpark 80) heeft als naam Le Triangle gekregen en is op zichtlocatie aan de A2 gesitueerd. Het gebouw heeft een bijzonder hoogwaardige uitstraling. De representatieve entree is afgewerkt met duurzame materialen en beschikt over een receptiebalie. Daarnaast is op de begane grond een bedrijfsrestaurant aanwezig.

De multifunctionele indelingsmogelijkheden maken het mogelijk één of meerdere huurders te huisvesten. Er is nog een unit op de derde verdieping ter grootte van circa 783 m² voor verhuur beschikbaar. Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 500 m²..

Opleveringsniveau
De basisoplevering van het kantoorgebouw is up to date. In overleg met de verhuurder kan het definitieve opleveringsniveau bepaald worden.

Parkeren
Le Triangle beschikt over een groot parkeerterrein van bijna 170 plaatsen (parkeernorm 1:37). In overleg met de verhuurder kan het aantal te huren parkeerplaatsen bepaald worden.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Antoon N. van de Water

Antoon N. van de Water
Tel. 073 - 648 87 42

a.vd.water@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Pettelaarpark 80 's-Hertogenbosch

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn