Toevoegen aan mijn selectie
Adres Frontstraat 14
Plaats Uden
Koop of huur Koop of huur
Prijs Prijs op aanvraag
Oppervlakte 11095 m²
Units vanaf 3085 m²

Frontstraat 14 Uden

Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlak 10705m²
Kantoor oppervlak 390m²
Terrein oppervlak 15734m²
Perceeloppervlakte 15734m²
Omschrijving

Locatie
Onderhavig distributiecomplex is gelegen op bedrijventerrein Loopkant-Liessent, aan de oostzijde van Uden. Het bedrijventerrein is begin jaren zestig ontstaan en is met 130 hectare bruto het grootste bedrijventerrein van Uden. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door een diversiteit aan bedrijven, voornamelijk binnen de sectoren industrie, bouwnijverheid, groothandel, detailhandel en zakelijke dienstverlening.

Het centrum van Uden, met alle denkbare voorzieningen, is op enige afstand gelegen. De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. De op- en afritten van de A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn op korte afstand gelegen. Tevens zijn er busverbindingen met Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen.

Object
Het bedrijfscomplex omvat een grootschalige bedrijfs-/distributieruimte met daarvoor een kantoorruimte in drie bouwlagen (kelder, 1e en 2e verdieping). Het complex is in verschillende fases gebouwd (1980, 1992 en 2004 en 2009). Het gehele complex is gelegen op een perceel van 15.734 m².

De distributieruimte heeft een totaal vloeroppervlak van 10.705 m² welke verdeeld is over een vijftal compartimenten van respectievelijk 1.350 m², 1.735 m², 2.235 m², 2.025 m², 1.625 m², 985 m² alsmede een werkplaats van 355 m² en een kleinschalige bedrijfsruimte grenzend aan de kantoorruimte van 390 m². Verhuur van de bedrijfsruimte is mogelijk vanaf 3.085 m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de bedrijfsruimte omvat een loadingdock met 12 dockshelters en levellers, drie overheaddeuren met luifel op maaiveld en één overheaddeur bij de werkplaats, elektrisch bedienbare overheaddeuren, betonvloer met hoge draagkracht, vrije hoogte van respectievelijk 7 en 9 meter, grotendeels voorzien van gasheaters, brandmeldinstallatie, brandslanghaspels, rookmelders en handbrandblussers, alarminstallatie en branddeuren tussen de diverse compartimenten.

De kantoorruimte is voorzien van systeemplafond met TL-inbouwarmaturen met sensoren, alarminstallatie, deels siergrindvloer deels vloerbedekking, airco-units, c.v.-installatie voorzien van radiatoren, patchkast, mechanische ventilatie, toiletgroepen, kantine voorzien van pantry, alarminstallatie, rookmelders en brandmeldinstallatie.

Parkeren
Het voor het object gelegen buitenterrein is omheind en verhard middels klinkers en biedt voldoende manouevreer- en parkeerruimte. Tevens is er een fietsenstalling aanwezig.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan "Bedrijventerrein Loopkant-Liessent" en heeft hierin de bestemming 'bedrijventerrein' en als zodanig bestemd voor bedrijven tot en met 4.2 in de lijst Staat van Bedrijfsactiviteiten en als zodanig zijn uitsluitend bedrijven toegestaan uit de milieucategorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1. en 4.2. Een kopie van dit bestemmingsplan en Staat van Bedrijfsactiviteiten is als bijlage te downloaden.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Frontstraat 14 Uden

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn