Toevoegen aan mijn selectie
Adres De Heinen 33b
Plaats Ravenstein
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 675,- p/m
Oppervlakte 98 m²
Units vanaf 98 m²

De Heinen 33b Ravenstein - Nette volledig afgewerkte kantoorruimte!

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 98m²
Omschrijving

Locatie
Onderhavige kantoorruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat is gelegen op bedrijventerrein De Bulk II te Ravenstein. Bedrijventerrein De Bulk II is een nieuw en modern bedrijventerrein dat uitstekend bereikbaar is voor gemotoriseerd verkeer, het is direct gelegen aan een op-/afrit van de A50 (’s-Hertogenbosch-Nijmegen). Het bedrijventerrein is kleinschalig van opzet en omvat kleine en middelgrote ondernemingen deels in combinatie met dienstwoningen.

Object
Het object maakt onderdeel uit van bedrijfsverzamelgebouw dat medio 2008/2009 gerealiseerd is en bestaat uit diverse bedrijfsruimten. Deze zijn verkocht aan koper gebruikers en enkele particuliere beleggers.

Thans kunnen wij in één van de units een op de verdieping gelegen kantoorruimte van circa 98 m² voor de verhuur aanbieden. Via een vaste trap bereikt men de (betonnen) verdiepingsvloer. Deze ruimte is geheel ingericht als kantoorruimte en als zodanig ingedeeld met een ruime kantoorkamer aan de voorzijde, met bergkast en ruime kantoorkamer/vergaderzaal aan de achterzijde van het pand, luxe betegelde toiletruimte met dames- en herentoilet en wasbak met spiegel, kantineruimte met keukenblok. De ramen in de voorgevel (draai/kiep met veiligheidssloten) zorgen voor ruime daglichttoetreding.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is volledig afgewerkt en is als zodanig voorzien van nieuwe vloerbedekking, tegelvloer in toiletruimte en kantine, brandslanghaspel, luxe afgewerkte toiletruimte met hangclosetten en wasmeubel, systeemplafond met TL-inbouwarmaturen, c.v.-ketel met radiatoren en WTW unit en automatisch bedienbare lichtstraat in de grote kantoor-/vergaderkamer.

Het kantoor is thans voorzien van enkele nette bureaus, spreekhoek en dossierkasten. Indien gewenst kan de huurder hiervan gebruik maken en dus feitelijk direct beginnen zonder noemenswaardige investeringen.

Parkeren
Direct voor de deur zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op De Heinen 33b Ravenstein

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn