Toevoegen aan mijn selectie
Adres Regterweistraat 15ged
Plaats Waardenburg
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 120,- p/m² p/j
Oppervlakte 179 m²
Units vanaf 59 m²

Regterweistraat 15ged Waardenburg

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 179m²
Omschrijving

Locatie
Dit moderne solitaire kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (‘s-Hertogenbosch-Utrecht), op circa vijfhonderd meter van een op- en afrit. Dagelijks passeren hier, op de belangrijkste noord-zuid verbinding, meer dan 90.000 voertuigen. De markante, (nieuwe) brug over de Waal heeft de bereikbaarheid van Waardenburg sterk verbeterd. Even ten noorden ligt de A15, de belangrijkste achterlandverbinding met onder andere Rotterdam Airport, Arnhem-Nijmegen en Duitsland.

Op het bedrijvenpark is door de diverse gebruikers veel aandacht besteed aan de architectonische vormgeving van de diverse gebouwen. Een goed voorbeeld hiervan is uiteraard het onderhavige object, maar ook in de nabije omgeving gelegen objecten van BMW, Stryker en Hitachi bevestigen dit.

Object
Het onderhavige gebouw bestaat uit een V-vormig kantoorgebouw, dat is opgedeeld in twee kantoorvleugels per verdieping. De in het oog springende moderne architectuur creëert een geheel eigen identiteit, die de vooraanstaande positie van uw organisatie onderstreept. De prestigieuze uitstraling, een hoog voorzieningenniveau en de optimale indeelbaarheid van de vloeren garanderen een comfortabel en aantrekkelijk werk- en ondernemersklimaat. In het gebouw zijn momenteel twee kantoorunits beschikbaar op de eerste verdieping. Het betreft de units 1 en 2, nader aangegeven op de plattegrondtekening (in de fotoreportage). Unit 1 omvat circa 120 m² en unit 2 omvat circa 59 m². Uiteraard zijn de units ook samen te huur. Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden.

Parkeren
Op het omliggende en omheinde buitenterrein, zijn diverse eigen en dus exclusieve parkeerplaatsen gelegen.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Regterweistraat 15ged Waardenburg

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn