Toevoegen aan mijn selectie
Adres De Harpen 6
Plaats Geldermalsen
Koop of huur Koop
Prijs Vraagprijs € 306.000,- k.k.

De Harpen 6 Geldermalsen

Oppervlakten
Perceeloppervlakte 2105m²
Omschrijving

Locatie
Deze unieke bouwkavel is strategisch gelegen op bedrijvenpark Hondsgemet te Geldermalsen. Bedrijvenpark Hondsgemet is een nieuw en ruim opgezet bedrijvenpark met een zeer representatieve uitstraling en ligt in het hart van Nederland vlakbij snelwegknooppunt Deil. Hier snijdt de A2 de A15, de snelweg die de Rotterdamse haven met het Duitse achterland verbindt. Het bedrijvenpark ligt in de oksel van de Randweg pal aan de A15, op steenworp afstand van de op- en afritten (afrit 30). Het onderhavige object is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers en personeel.

Object
Deze bouwkavel heeft een oppervlakte van 2.105 m² en valt onder het bestemmingsplan bedrijventerrein Hondsgemet-Zuid. De kavel is per direct voor verkoop beschikbaar.

Voor meer informatie over het bestemmingsplan en de bouwmogelijkheden, kijkt u op de internetpagina van de gemeente Geldermalsen.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op De Harpen 6 Geldermalsen

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn