Toevoegen aan mijn selectie
Adres Statenlaan 29en 37
Plaats 's-Hertogenbosch
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 145,- p/m² p/j
Oppervlakte 577 m²
Units vanaf 210 m²

Statenlaan 29en 37 's-Hertogenbosch - Kantoorgebouw Le Carrefour 1 op strategische locatie in het Paleiskwartier.

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 577m²
Omschrijving

Locatie
Het Paleiskwartier is het nieuwe zakelijke stadshart van 's-Hertogenbosch, aan de westelijke zijde van het Centraal Station. Naast het Paleis van Justitie zijn hier ook al gevestigd Van Lanschot Bankiers, Uitgeverij Malmberg, Brabant Water, de IND, Enexis, DAS Rechtsbijstand, maar ook diverse advocatenkantoren zoals Banning Advocaten. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is vanzelfsprekend uitstekend; die per eigen vervoer goed. Voor parkeren zijn diverse faciliteiten aanwezig.

Object
Kantoorgebouw Le Carrefour I en II is thans in gebruik bij Banning Advocaten en bij het Ministerie van Defensie. Momenteel is hier nog circa 210 m² kantoorruimte beschikbaar op de begane grond van gebouw I en circa 367 m² kantoorruimte op de tweede verdieping van gebouw I.

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn voorzien van een inbouwpakket, bestaande uit een indeling (zie plattegrondtekening) met systeemwanden en plafondhoge deuren, stoffering, pantry's, databekabeling in de wandgoot en lamellen voor de ramen.

Parkeren
In de ondergelegen parkeerkelder zijn gereserveerde parkeerplaatsen gelegen. Tot Statenlaan 29 (circa 210 m²) behoren minimaal 3 parkeerplaatsen en tot Statenlaan 37 (circa 367 m²) behoren minimaal 6 parkeerplaatsen.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan Valk

Johan Valk
Tel. 073 - 648 87 61

j.valk@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Statenlaan 29en 37 's-Hertogenbosch

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn