Toevoegen aan mijn selectie
Adres Kruisstraat 18
Plaats Oss
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 2.350,- p/m
Oppervlakte 248 m²
Units vanaf 248 m²

Kruisstraat 18 Oss - Geheel gerenoveerde winkelruimte!

Oppervlakten
Winkel oppervlak 248m²
Omschrijving

Locatie
Deze winkelruimte is fraai gelegen aan één van de toegangswegen naar het kernwinkelgebied van Oss. Op nog geen 50 meter afstand bevinden zich o.a. de Hema, Hout-Brox, Modehuis Ter Horst van Geel, Livera en Sport 2000. De Kruisstraat zelf kenmerkt zich door een gezonde mix van lokale ondernemers waaronder Bossbloemen, Velvet Exclusieve Damesmode, tennisspeciaalzaak KC Tennis en Il Particolare Totaalinrichting.

Object
Het gebouw waar deze winkelruimte onderdeel van uitmaakt is recent volledig gerenoveerd en met Van Boxtel Hoorwinkels een fraaie eerste huurder gevonden. Thans resteert voor de verhuur nog een winkel met vloeroppervlak van circa 248 m² en een ruim glazen winkelfront van 7,75 meter.

Opleveringsniveau
De winkelruimte is voorzien van nieuw dak, nieuwe voorgevel met grote glazen delen en daarboven gekeimde gevel, gestucte wanden en cementdekvloer (klaar om vloerbedekking op te leggen). Tevens is de unit voorzien van een eigen meterkast en zal voorzien worden van een pantry en toilet.

Parkeren
In de Kruisstraat zelf kan direct voor de deur (betaald) worden geparkeerd, Daarnaast ligt het Jurgensparkeerplein om de hoek en zijn er uitstekende parkeermogelijkheden op loopafstand achter de Hema gesitueerd.

Bestemmingsplan
De winkelruimte is gelegen in het bestemmingsplan 'Centrum-Oss- 2013' en heeft hierin de bestemming 'kernrandgebied' en als zodanig bestemd voor:
- detailhandel;
- horeca tot en met categorie 3 met een bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 100 m²;
- dienstverlening op de begane grond;
- kantoren op de begane grond;
- cultuur en ontspanning;
- maatschappelijk.
Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Kruisstraat 18 Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn