Toevoegen aan mijn selectie
Adres Hooghe Raedt
Plaats Rosmalen
Koop of huur Koop of huur
Prijs Prijs op aanvraag
Oppervlakte 957 m²
Units vanaf 77 m²

Hooghe Raedt Rosmalen

Oppervlakten
Winkel oppervlak 957m²
Omschrijving

Locatie
Het nieuwe project Hooghe Raedt (herontwikkeling van het voormalig Rabobank-kantoor) ligt op een prominente locatie aan de Raadhuisstraat in hartje centrum van Rosmalen, ingeklemd tussen de Hoogstraat en de Driesprong, het centrale plein. Het project bestaat uit de ontwikkeling van 10 appartementen op de verdieping (verdeeld over twee lagen met een kap), een parkeerkelder voor de bewoners van de appartementen en commerciële ruimten op de begane grond. In de directe omgeving zijn veel landelijke filiaalbedrijven aanwezig. De gemeente Rosmalen telt een kleine 40.000 inwoners. Om recht te doen aan dit verzorgingsgebied dient het bestaande winkelbestand te worden uitgebreid.

Object
De commerciële ruimten op de begane grond zijn nog vrij indeelbaar. De unit gelegen op de hoek Hoogstraat/ Raadhuisstraat is verkocht aan Rabobank.
De units aan de Hoogstraat, met een totale oppervlakte van circa 237 m² bvo, liggen tegenover een groot parkeerterrein waar men gratis kan parkeren, gereguleerd door middel van een blauwe zone.
De units aan de Raadhuisstraat hebben een totale oppervlakte van circa 720 m² bvo. De commerciële units zijn zowel te koop als te huur.

Onderhavig project is direct gelegen aan de Driesprong, absolute A1-stand in Rosmalen en ligt tussen de goed functionerende overdekte Vreeburgpassage en het in ontwikkeling zijnde toekomstige centrumplan.

Opleveringsniveau
De commerciële units worden in casco staat opgeleverd, inclusief pui met entreepartij en afgedopte riolering. De ontwikkelaar draagt er zorg voor dat de nutsvoorzieningen tot in het gehuurde worden binnengebracht.

Parkeren
Er zijn zowel aan de Hoogstraat als de Raadhuisstraat gratis parkeerplaatsen aanwezig. Achter de Vreeburgpassage en achter de toekomstige centrumontwikkeling zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig, alle gereguleerd door middel van een blauwe zone.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Ronald J.P. Borrenbergs

Ronald J.P. Borrenbergs
Tel. 073 - 648 87 58

r.borrenbergs@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Hooghe Raedt Rosmalen

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn