Toevoegen aan mijn selectie
Adres Frankenweg 39en 51
Plaats Oss
Koop of huur Koop
Prijs Vraagprijs € 379.000,- k.k.
Oppervlakte 540 m²
Units vanaf 540 m²

Frankenweg 39en 51 Oss - Winkelruimte met magazijn op toplocatie op woonboulevard Oss.

Oppervlakten
Winkel oppervlak 540m²
Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte ligt op de woonboulevard van Oss pal aan de entree tussen vestigingen van Jysk en Boonman Bedden. Komende vanaf de A50/A59 uit de richting ‘s-Hertogenbosch of Nijmegen volgt u afslag Oss Oost (afslag 16) en onder aan de afslag de Graafsebaan richting Oss (N329-Weg van de Toekomst). Ter hoogte van de kruising met de Julianasingel ziet u aan de linkerkant de woonboulevard.

Object
De winkelruimte is thans nog in gebruik bij Oosterse Meubelen, maar komt in verband met een verhuizing naar het centraal magazijn elders in Oss, voor de verkoop beschikbaar.

De winkelruimte omvat een tweetal appartementsrechten verdeeld over twee bouwlagen. Het bestaat uit circa 250 m² op de begane grond en circa 225 m² op de (betonnen) verdieping, alsmede een magazijn/goederenontvangst van 65 m² op de begane grond (totaal circa 540 m²). De verdiepingsvloer heeft een maximale vloerbelasting van 400 kg/m².

Opleveringsniveau
De winkel is volledig als nieuw afgewerkt en feitelijk zonder noemenswaardige investeringen te betrekken. Het opleveringsniveau omvat onder meer een meterkast met eigen gas- , water- en elektra-aansluiting, brandmeldinstallatie, rookmelders, alarminstallatie voorzien van bewegingssensoren, gietvloer, gasheaters (Universum), brandslanghaspel, noodverlichting, keuken voorzien van close-in-boiler en koelkast, AWB c.v.-ketel en radiatoren (kantoor). De magazijnruimte is voorzien van betonvloer, handmatig bedienbare overheaddeur, TL-armaturen en separaat bedieningspaneel voor het alarm.

De aanwezige verlichting in de winkel wordt ter overname aangeboden.

Parkeren
Direct voor de deur en rondom de gehele woonboulevard zijn ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden op het gemeenschappelijke parkeerterrein.

Bestemming
Het object heeft de bestemming "perifere detailhandel: woonthemacentrum" en is als zodanig bestemd voor perifere detailhandel in de vorm van een themacentrum, voor zover het betreft woninginrichting (meubels, vloerbedekking, woningstoffering (tapijten en gordijnen) zonwering en verlichting (als het betreft de verkoop van verlichtingsartikelen als ondergeschikt onderdeel van een winkel op het gebied van woninginrichting)), sanitair en keukens, tuinmeubelen, met dien verstande dat het bedrijfsvloeroppervlak per vestiging tenminste 1.000 m² moet bedragen. In afwijking hierop mag ten hoogste 10% van het totale bedrijfsvloeroppervlak van het woonthemacentrum bestaan uit vestigingen met een bedrijfsvloeroppervlak van tenminste 500 m², inpandige ondersteunende horecavoorzieningen tot een totaal bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 500 m². N.B. een kopie van het bestemmingsplan is op verzoek verkrijgbaar.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Frankenweg 39en 51 Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn