Achterweg 56
Bedrijfshal Te huur

4181 AE Waardenburg

Achterweg 56

€ 1.670,- p/m

Bekijk alle foto's (9)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1997
Oppervlakte 236 m²

Omschrijving Achterweg 56

Locatie
Deze zelfstandige bedrijfsruimte is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw is gelegen op een mooie hoek-/zichtlocatie. Op Slimwei treft u diverse gebruikers van naam waaronder Hitachi Transport en BMW Story. De strategische ligging maakt Waardenburg goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Utrecht, Den Bosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam liggen binnen handbereik.

Object
De unit van circa 236 m² vloeroppervlak bestaat uit een een bedrijfsruimte die wordt ontsloten door een eigen voordeur en een eigen overheaddeur. De bedrijfsruimte is voorzien van een lichtstraat waardoor een aangenaam verblijfs-/werkklimaat wordt gecreëerd.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau omvat onder andere: verlichtingsarmaturen, een sanitaire voorziening, een c.v.-installatie en een indirect gestookte heater. Het eventueel aanwezige inbouwpakket van wanden en/of eventuele data- en elektrabekabeling en contactpunten wordt 'om niet' aan huurder ter beschikking gesteld en behoort dus expliciet niet tot het gehuurde.

Parkeren
Op het voorgelegen buitententerrein is een gemeenschappelijke voor- / parkeerterrein aanwezig.

Informatie
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Lees meer

Kenmerken Achterweg 56

Overdracht

Huurprijs
€ 1.670,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 60,00

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1997

Bedrijfshal

Oppervlakte
236 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, heater, toilet

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark
Lees meer