winkelruimte Te huur

4901 LK Oosterhout

Arendshof 96

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1997
Oppervlakte 285 m²

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen in het overdekte winkelcentrum Arendshof. De winkelruimte ligt nabij welbekende landelijke ketens zoals: HEMA, So Low, Van Os lederwaren en TUI. De winkelruimte ligt aan het Arendsplein waar een grootschalige ontwikkeling gepland staat in de toekomst. In de beoogde plannen wordt het Arendsplein een nieuwe groene verblijfsplek van de binnenstad. De plannen zijn om een drietal woontorens te ontwikkelen die welgeteld 154 woningen moeten opleveren. Tevens zal in de toekomst het gemeentehuis van Oosterhout naar dit gedeelte van de stad komen. Na realisatie van de beoogde plannen, ligt onderhavige winkelruimte op een zeer prominente plek waar wonen en werken samenkomen.

Object
De winkelruimte bestaat uit circa 285 m² op de begane grond, er is ook een zolder aanwezig. De winkelruimte is voorzien van een tweetal dubbele entree deuren. Achterin de winkelruimte is een aparte ruimte waar een toilet en pantry aanwezig zijn. De winkelruimte is voorzien van plafond- en vloerafwerking, ook zijn er diverse verlichtingselementen aanwezig. De winkelruimte is direct gelegen aan het Arendsplein en heeft diverse raampartijen aan de straatkant, hierdoor heeft de winkelruimte een hoge attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep met toilet en pantry opstelling en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Er bevindt zich ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving, waaronder de parkeergarage Arendshof die in het overdekte winkelcentrum uitkomt.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 25,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1997
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
285 m²
In units vanaf
285 m²
Verkoopvloer oppervlakte
285 m²

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer