Bremweg 2
winkelruimte Te huur

5961 NE HORST

Bremweg 2

€ 89,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (31)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 1.831 m²

Omschrijving Bremweg 2

Locatie
De nieuwbouw winkelruimte ligt op een prachtige zichtlocatie vanaf de A73, direct aan de afslag 11 Horst. De winkelruimte bevindt zich op het HomePark InterChalet en is sinds 1976 op deze locatie gevestigd. Het totale perceel is circa 57.000 m² groot, waarvan ruim 17.000 m² is bebouwd. Onder andere de volgende formules zijn hier gevestigd: Jysk, Boerenbond/Pet’s Place, InterChalet Budget Homestore, Baderie, Superkeukens, Timmermans tuinmeubelen en Woninginrichting aan Huis. Een compleet en zeer gevarieerd aanbod dus, wat jaarlijks ruim 500.000 bezoekers trekt.

Object
De zeer luxe afgewerkte winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 946 m² op de begane grond, circa 811 m² op de eerste verdieping en circa 74 m² op de tweede verdieping. Elke verdieping kent een vrije hoogte van circa 5 meter. Het front van circa 30 meter zorgt voor een enorme attentiewaarde. De eerste verdieping wordt bereikt door middel van een luie consumententrap, alsmede middels een goederen- c.q. personenlift. Bevoorrading vindt aan de achterzijde plaats. Achterin het pand aan de rechterzijde bevinden zich de toiletten, kantine en kantoorruimte. Direct voor de winkelruimte zijn vele gratis parkeerplaatsen voorhanden.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige casco staat aan huurder opgeleverd, inclusief gladde afgewerkte vloeren, voorzieningen tot in de meterkast, consumententrap, toilet- en pantryruimte en een automatische entreedeur. Het opleveringsniveau wordt door verhuurder uitgebreid met een goederen- c.q. personenlift, warmtepomp, WTW luchtbehandeling en PV installatie met 40 zonnepanelen.

Parkeren
Op het eigen perceel zijn circa 500 gratis parkeerplaatsen voor de consumenten beschikbaar.
Lees meer

Kenmerken Bremweg 2

Overdracht

Huurprijs
€ 89,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2021 tm 2030

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
47.908 m²

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
1.831 m²
In units vanaf
1.831 m²
Verkoopvloer oppervlakte
1.831 m²
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer