De Gemeint 3
Bedrijfshal Te koop

5251 VB Vlijmen

De Gemeint 3

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (49)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1955
Oppervlakte 43.794 m²

Omschrijving De Gemeint 3

Inleiding
In opdracht van Stichting Zayaz bemiddelen wij bij de verkoop van het project De Gemeint 3 in Vlijmen. Dit unieke object biedt diverse mogelijkheden voor investeerders of ontwikkelaars. Om zoveel mogelijk geïnteresseerden te bereiken, is er gekozen voor een verkoop bij inschrijving (tenderprocedure). Naast koopcondities, is het voorgenomen gebruik ook van groot belang bij de keuze van de uiteindelijke koper. In deze brochure en in de tenderleidraad, die bij ons kantoor verkrijgbaar is, is alle beschikbare informatie te vinden over het object en de verkoopprocedure.

Locatie
De Gemeint 3 bevindt zich in een natuurrijk gebied, in de nabijheid van het Engelermeer in Vlijmen. De ligging is goed bereikbaar via de A59 en ligt nabij de bebouwde kom van Vlijmen. Indien de plannen voor een mogelijke, nieuwe ontsluiting (GOL) op de A59 gerealiseerd worden, zal de bereikbaarheid verder verbeteren.

Object & oppervlakte
Dit unieke object beslaat een totaal van 43.295 m² grond. De hoofdbebouwing betreft een zogenaamde wederopbouwboerderij die in meerdere fasen is getransformeerd tot een woongebouw. Naast en achter het hoofdgebouw bevindt zich een tweetal bijgebouwen, tot voor kort in gebruik als respectievelijk atelier en opslagruimte. De bijgebouwen en ook het woonhuis zijn uitgerust met warmtepompen en voorzien van 36 zonnepanelen.

Verder op het terrein is het vierde gebouw gelegen, dat dienst doet als groepsruimte en kantine. Enkele andere opstallen zoals een overkapping, bevinden zich op het terrein maar worden verder niet nader benoemd.
De oppervlaktes van de verschillende gebouwen variëren, met onder andere:
- woning (I) voorste deel en kelder circa 71 m²;
- woning (I) achterste deel en verdieping circa 137 m²;
- bijgebouw II: circa 40 m²;
- bijgebouw III: circa 109 m²;
- voormalige kantine (IV) circa 142 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat (as-is) te koop aangeboden, vrij van huur en gebruik. Alle gebouwen verkeren in redelijke staat, maar vereisen veel aandacht.

Kavel
De ondergrond, erf en terrein hebben een oppervlakte van totaal 43.295 m², bestaande uit twee kadastrale nummers:
Vlijmen, O, 361 - 27.235 m²
Vlijmen, O, 277 - 16.060 m²

Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein.

Bestemmingsplan
Een deel van de grond (16.060 m²) heeft een maatschappelijke bestemming en 27.235 m² beschikt over een agrarische bestemming. Dit biedt diverse mogelijkheden voor herontwikkeling of gebruik, afhankelijk van de wensen van de nieuwe eigenaar.

Verkoopinformatie
De verkoop van De Gemeint 3 zal plaatsvinden via een besloten tenderprocedure. Potentiële kopers worden beoordeeld op basis van de hoogte van hun bieding, de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van hun plan. Na interesse zal er een kennismakingsgesprek worden geregeld, gevolgd door de mogelijkheid om deel te nemen aan het biedingsproces. Alle inspanningen en kosten in verband met dit proces zijn voor rekening van de betreffende partijen.

Staat van bodem en grondwater
Recentelijk is er een bodem- en asbestonderzoek uitgevoerd. De conclusies hiervan zijn te downloaden vanuit de dataroom.


*Disclaimer: Alle informatie in deze brochure is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, echter kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.*
Lees meer

Kenmerken De Gemeint 3

Overdracht

Prijs notk
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1955
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
16.060 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
499 m²
In units vanaf
499 m²
Voorzieningen
Toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Oppervlakte
43.295 m²

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Lees meer