De Mandel 2
winkelruimte Te huur

6227 CS Maastricht

De Mandel 2

€ 49.500,- p/j

Bekijk alle foto's (11)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1992
Oppervlakte 223 m²

Omschrijving De Mandel 2

Locatie
Wijkwinkelcentrum De Leim is, mede door de ligging aan de doorgaande Akersteegweg, goed bereikbaar op zo'n 10 autominuten ten oosten van Maastricht centrum. Het goed functionerende wijkwinkelcentrum omvat, behoudens een PLUS supermarkt, een centraal gelegen horeca paviljoen met daaromheen vestigingen van onder andere HEMA, Etos, Primera, Kruidvat, Hans Anders en Zeeman.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 223 m² en maakt onderdeel uit van het wijkwinkelcentrum. Mede door de ligging aan de doorgaande Akersteegweg, op de kopse kant van de entree naar het wijkwinkelcentrum, is er sprake van maximale attentiewaarde. De op eerste verdieping gelegen kantoorruimte behoort niet tot het gehuurde.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd, te weten, de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract (eventuele overname van de huidige winkelvoorzieningen in overleg met vertrekkend huurder).

Parkeren
Er zijn volop parkeermogelijkheden aanwezig. Zo zijn er in de directe omgeving gratis parkeerplekken op straatniveau en beschikt het winkelcentrum over een parkeergarage met 104 parkeerplaatsen.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken De Mandel 2

Overdracht

Huurprijs
€ 49.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1992
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4.130 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
223 m²
In units vanaf
223 m²
Verkoopvloer oppervlakte
223 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer