winkelruimte Te huur

5701 RX HELMOND

Elzaspassage 10

€ 40.000,- p/j

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1986
Oppervlakte 109 m²

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. Dit winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Xenos, Durlinger Schoenen, Douglas, Jack & Jones, SoLow, Van Uffelen Mode et cetera.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte beschikt over een begane grond van circa 109 m². Door het ruim bemeten front van circa 10 meter en de herkenbare ligging tegenover Van Uffelen en naast Norah, is er sprake van meer dan voldoende attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

De door vertrekkend huurder aangebrachte vloer-/wand- en plafondafwerking, pui, toilet en pantry-opstelling worden 'om niet' overgedragen aan opvolgend huurder.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is de Elzas Passage te bereiken.

Overige
Per direct te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW, de promotiebijdrage verloopt rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 40.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct
Servicekosten
€ 20,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1986
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
109 m²
In units vanaf
109 m²
Verkoopvloer oppervlakte
109 m²

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer