Europalaan 28
kantoorruimte Te huur

5232 BC 'S-HERTOGENBOSCH

Europalaan 28

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (45)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 408 m²

Omschrijving Europalaan 28

Het Nieuwe Werken
Het resultaat van de HNK aanpak is een ideale combinatie van prachtig representatief design én praktische voorzieningen. Kenmerkend is het ‘sociale hart’, een centrale ruimte die dient als ontmoetingsplek voorzien van werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en de HNK Espresso Bar. Op zomerse dagen is het lekker ontspannen, lunchen en werken in de geheel door het gebouw omsloten binnentuin. Kortom, alles wat je nodig hebt voor zaken doen met resultaat.

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein De Herven, direct aan de A2. Het betreft een gemengd bedrijventerrein met een grote verscheidenheid aan functies en uitstralingen. Bedrijventerrein De Herven wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijven zoals de Bossche woonboulevard en grote landelijke en internationale bedrijven.

Door de ligging nabij de op- en afritten van de A2 (Amsterdam- Maastricht) met een directe aansluiting op de A59 (Breda-Den Bosch) en A50 (Nijmegen-Den Bosch) is het gebouw met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. Verder bevindt zich in de directe omgeving een bushalteplaats.

Object
Het kantorencomplex is in twee gebouwdelen onder te verdelen. In zowel het bouwdeel aan de zijde van de Europalaan, als in het gebouw aan de A2-zijde zijn kantoorruimten voor verhuur beschikbaar. Kenmerkend voor dit complex is de HNK-beleving met hoog opleveringsniveau, het sociale hart, prominente ligging aan de A2 en de mogelijkheid tot het voeren van een naamaanduiding op zicht.

Op de begane grond zijn ‘managed offices’ gerealiseerd. Dit zijn kleine kantoorkamers vanaf circa 20 m². Dit zijn (op verzoek) volledig ingerichte kantoorkamers. Op de etages worden deze reguliere kantoorruimtes (Kantoor op maat) verhuurd.

Het gehele gebouw is circa 7.500 m² groot, waarvan een aanzienlijk deel reeds aan gerenommeerde bedrijven is verhuurd. De navolgende kantoorruimtes zijn momenteel beschikbaar:
- tweede verdieping, kantoorunit 2.5a circa 134 m²;
- derde verdieping, kantoorunit 3.4 circa 408 m²;
metrage betreffen VVO m², dit is inclusief de toebedeling van de algemene ruimtes.

Opleveringsniveau
- twee separate ontvangsthallen voorzien van tochtsluis;
- luxe toiletgroepen;
- dubbele liftpartij;
- zonwerende beglazing;
- buitenzonwering;
- systeemplafond voorzien van LED-verlichtingsarmaturen;
- mechanische ventilatie;
- topkoeling/fancoil-units;
- kabelgoten ten behoeve van data, telecom en elektra.

Parkeren
Onder het gebouw is een parkeerkelder gesitueerd en tevens is er een parkeerplaats aanwezig. Dit tezamen maakt dat er 200 plaatsen voorhanden zijn. Deze parkeerplaatsen worden verdeeld over de gebruikers van het totale object. De parkeernorm bedraagt 1:40 m².
Lees meer

Kenmerken Europalaan 28

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 60,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
408 m²
In units vanaf
134 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
4
Voorzieningen
Liften, systeemplafond, toilet
Verzamelgebouw
Ja

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Parkeerplaatsen parkeerkelder en maaiveld: € 650,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW. Parkeerplaatsen met parkeerbeugel: € 500,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.
Lees meer