Friezenweg 20H
Bedrijfshal Te huur

5349 AW OSS

Friezenweg 20H

€ 1.750,- p/m

Bekijk alle foto's (22)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 300 m²

Omschrijving Friezenweg 20H

Locatie
Dit bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein Danenhoef aan de Zuidzijde van Oss. Op dit terrein is een variëteit aan bedrijven uit het MKB gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie. De ontsluiting van het bedrijventerrein via de Weg van de Toekomst (N329) die rechtstreeks aansluit op de A50 (Nijmegen-Oss-Eindhoven) en de A59 (Oss-Den Bosch) is uitstekend.

Object
In dit bedrijfsverzamelgebouw kunnen wij thans een bedrijfsruimte van 300 m² voor de verhuur aanbieden. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 7 meter, is voorzien van twee ruime overheaddeuren en eigen nutsaansluitingen. De ruimte is door de huidige huurder voorzien van een inpandige kantoorruimte.

Opleveringsniveau
De ruimte is voorzien van betonvloer, twee (handmatig bedienbare) overheaddeuren, TL-armaturen, toilet met fonteintje, eigen meterkast voorzien van gas-, water- en elektrameters en glasvezelaansluiting en gasheater. Vertrekkend huurder heeft diverse krachtstroomaansluitingen, eenvoudig keukenblokje, wasbak en een alarm aangebracht en biedt deze ter overname aan.

Parkeren
Rondom het complex, zijn op eigen terrein voldoende (gemeenschappelijke) parkeermogelijkheden.

Bestemmingsplan
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan Moleneind, Landweer en Danenhoef en heeft hierin de bestemming bedrijf 4. Het object is als zodanig bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorie 2, detailhandel in ABC goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, met dien verstande dat bij detailhandel in auto's het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 500 m² mag bedragen, detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen. N.B. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Friezenweg 20H

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 150,00

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Bedrijfshal

Oppervlakte
300 m²
In units vanaf
300 m²
Vrije hoogte
700
Bouwhoogte
700

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer