Frontstraat 14
Bedrijfshal Te huur

5405 AK UDEN

Frontstraat 14

€ 55,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (14)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1979
Oppervlakte 5.004 m²

Omschrijving Frontstraat 14

Locatie
Onderhavig distributiecomplex is gelegen op bedrijventerrein Loopkant-Liessent, aan de oostzijde van Uden. De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen, want de op- en afritten van de A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn op korte afstand gelegen. Tevens zijn er busverbindingen met Eindhoven en Den Bosch.

Object
Het bedrijfscomplex omvat een grootschalige bedrijfs-/distributieruimte met daarvoor een kantoorruimte. Het complex is in verschillende fases gebouwd (1980, 1992, 2004 en 2009) en is gelegen op een ruim perceel van 15.734 m². De distributieruimte heeft een totale vloeroppervlak van 10.700 m², verdeeld over 8 compartimenten met diverse gebruikers waaronder Luxebedden.nl, Nova Natura en Aldenhuijsen Slaapsystemen.

Momenteel kunnen wij vier compartimenten te huur aanbieden (totaal circa 5.004 m²). Het betreft de middelste unit (hal 5) 2.025 m² aan de voorzijde van het pand en voorzien van diverse eigen loadingdocks en een overheaddeur op maaiveld. Daarnaast, aangrenzend, zijn er twee separate afsluitbare hallen van respectievelijk circa 1.625 m² (hal 4) en circa 985 m² (hal 6) die bij voorkeur gezamenlijk worden verhuurd, waarbij dan gebruik kan worden gemaakt van de gemeenschappelijke loadingdocks. De gemeenschappelijke gangpaden worden naar rato verrekend en aan het verhuurbaar vloeroppervlak toegevoegd. Separaat is nog een zelfstandig af te sluiten kleinschalige bedrijfsruimte van circa 369 m² te huur (hal 8).

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte omvat eigen (hal 5), maar ook gemeenschappelijke loadingdocks (hal 4 en 6) met dockshelters en levellers om te laden en lossen. De ruimtes beschikken over elektrisch bedienbare overheaddeuren, een betonvloer met hoge draagkracht (3.000 kg/m²), een vrije hoogte van circa 8,6 meter, een brandmeldinstallatie, brandslanghaspels, rookmelders, handbrandblussers en branddeuren tussen de diverse compartimenten. Er kunnen afspraken worden gemaakt over het gebruik van de aanwezige magazijnstellingen.

Parkeren
Het, voor het object gelegen, buitenterrein is omheind en verhard middels klinkers en biedt voldoende manoeuvreer- en parkeerruimte. Tevens is er een fietsenstalling aanwezig.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Loopkant-Liessent en heeft hierin de bestemming 'bedrijventerrein' en is als zodanig bestemd voor bedrijven tot en met 4.2 in de lijst Staat van Bedrijfsactiviteiten. Uitsluitend bedrijven uit de milieucategorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1. en 4.2 zijn toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan en de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn als bijlage te downloaden.
Lees meer

Kenmerken Frontstraat 14

Overdracht

Huurprijs
€ 55,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1979

Bedrijfshal

Oppervlakte
5.004 m²
In units vanaf
369 m²
Vrije hoogte
860
Vloerbelasting
3000
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, betonvloer
Logistieke functie
1
Bouwhoogte
860

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer