winkelruimte Te huur

5554 HP Valkenswaard

Handwerkstraat 19

€ 62.500,- p/j

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1967
Oppervlakte 350 m²

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan de Handwerkstraat in hartje centrum Valkenswaard. In deze straat zijn bekende formules gevestigd zoals ICI Paris XL, Holland & Barrett, Bovendeert Schoenen, Zeeman, SNS, Kruidvat en My Way. Het nabijgelegen Deken Mandersplein fungeert als parkeerplaats voor enerzijds de bezoekers van Albert Heijn en anderzijds als bronpunt voor de bezoekers van het kernwinkelgebied.

De gemeente Valkenswaard heeft circa 35.000 inwoners. Het secundaire verzorgingsgebied is door de Kempische gemeenten en het Belgische achterland echter vele malen groter.

Object
De bij Wibra in gebruik zijnde winkelruimte is circa 350 m² groot en beschikt, mede vanwege de ligging op de kop, over extra attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco waarbij het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt.

Parkeren
De winkelruimte is gelegen nabij het Deken Mandersplein, één van de centrumparkeergelegenheden binnen de gemeente Valkenswaard. Er zijn voldoende parkeerplaatsen (betaald) voorhanden.

Diversen
Aanvaarding in nader overleg.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 62.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1967
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
350 m²
In units vanaf
350 m²
Verkoopvloer oppervlakte
350 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer