Het Sterrenbeeld 42
Bedrijfshal Te koop

5215 ML 'S-Hertogenbosch

Het Sterrenbeeld 42

€ 2.750.000,- k.k.

Bekijk alle foto's (16)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1999
Oppervlakte 4.300 m²

Omschrijving Het Sterrenbeeld 42

Locatie
Onderhavig complex is gelegen op bedrijventerrein De Brand. De Brand is uitstekend bereikbaar via het regionale en nationale
wegennetwerk. Op een steenworp afstand is afslag nummer 21 van de A2 (Veghel) gelegen, met een directe verbinding naar het centrum van ‘s-Hertogenbosch en (via de N279) naar Veghel en Helmond.

De Brand is een kwaliteitslocatie; er zijn meer dan 75 bedrijven gevestigd met een mix aan bedrijfsactiviteiten, kantoorgebruikers (met name gevestigd aan Het Zuiderkruis), groothandelsbedrijven tot aan logistieke dienstverleners.
Op het bedrijventerrein is een bushalte gesitueerd die in verbinding staat met het centrum en het centraal station van ‘s-Hertogenbosch.

Object & oppervlakte
In 1999 is het pand gebouwd en door de huidige gebruiker(s) in gebruik genomen. Het betreft een zeer solide bouw waarbij er overwegend eersteklas materialen zijn gebruikt.

Het totale bruikbare oppervlak bedraagt minimaal 2.900 m², waarvan ongeveer 1.500 m² kantoorachtige ruimten en ongeveer 1.400 m² bedrijfsruimte (magazijn en/of productie).

Het bedrijfsgebouw bestaat enerzijds uit kantoorruimten, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping en anderzijds uit magazijn- annex productieruimten. In een gedeelte van het magazijn is extra opslagcapaciteit gerealiseerd door het plaatsen van (demontabele) verdiepingsvloeren. Het bedrijfsgebouw beschikt over een Energielabel A. In 2023 zijn er HR++ ketels met slimme aansturing geplaatst, dit heeft geresulteerd in 40% minder verbruik van gas.

Een deel van de bedrijfsruimte (volledig zelfstandig) van circa 670 m² met circa 1.400 m² buitenterrein is langjarig verhuurd. Meer informatie is op aanvraag bij ons kantoor beschikbaar.

Opleveringsniveau
Zoals u uit de foto's kunt opmaken is er sprake van een compleet en hoogwaardig opleveringsniveau. In de hoofdentree is een natuurstenen vloer gelegd. Dit gedeelte heeft een hoogte van ruim zes meter, met op de verdieping een vide om de rechter- en linker vleugel op speelse wijze met elkaar te verbinden.

De kantoren/showrooms zijn uitgerust met een klimaatinstallatie. Het is de bedoeling dat de huidige vaste indeling, stoffering en vloerafwerkingen achter blijven. Dat geldt ook voor de uitgebreide alarminstallatie (klasse 3+ inclusief toegangscontrole systeem), toegangscontrole, IT en ICT voorzieningen. In de magazijnen zijn meerdere inbouwkantoren geplaatst onder een extra tussenverdiepingsvloer, die demontabel zijn. In overleg kunnen deze ook achter blijven, waardoor het genoemde bruikbare oppervlak van het bedrijfsgebouw met circa 500 m² vergroot wordt.

Het perceel is geheel omheind met een deugdelijk hekwerk. De toegang geschiedt middels elektrisch bedienbare schuifpoorten. Er is camerabewaking aanwezig, aangesloten op een registratiesysteem.

Parkeren
Op eigen terrein is er in meer dan voldoende mate parkeergelegenheid aangelegd.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan Bedrijventerreinen (Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven) is van toepassing. Bedrijven met categorie 3.2 van de Staat van Inrichting kunnen zich hier vestigen. Het perceel mag voor 70% bebouwd worden met een hoogte van maximaal 15 meter.
Lees meer

Kenmerken Het Sterrenbeeld 42

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.750.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4.495 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.400 m²
In units vanaf
1.400 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
1.500 m²
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Oppervlakte
1.400 m²

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer