kantoorruimte Te huur

5215 MV 'S-HERTOGENBOSCH

Het Zuiderkruis 65

€ 145,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (17)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 345 m²

Omschrijving

Locatie
Bedrijvenpark De Brand (en dus ook het kantoorgebouw Artiqua) zijn beide uitstekend bereikbaar via het regionale en nationale wegennetwerk. Op een steenworp afstand is afslag nummer 21 van de A2 (Veghel) gelegen, met een directe verbinding naar het centrum van 's-Hertogenbosch en (via de N279) naar Veghel en Helmond.

De Brand is een kwaliteitslocatie. Er zijn meer dan 75 bedrijven gevestigd met een 'mix aan soorten' bedrijfsactiviteiten; van kantoorgebruikers (met name gevestigd aan Het Zuiderkruis), groothandelsbedrijven tot aan logistieke dienstverleners.

Door zijn ligging aan het uiteinde van de centrale as, Het Sterrenbeeld, vormt kantoorgebouw Artiqua het centrale gezichtspunt van De Brand. Het gebouw ligt van alle gebouwen het meest prominent aan de A2 en kan niet gemist worden.

Object
Kantoorgebouw Artiqua bestaat uit drie bouwdelen. Detron huurt bouwdeel C. TriNed huurt Bouwdeel B. In bouwdeel A huurt Ephase Energy de begane grond en eerste verdieping en Kaizen Institute de derde verdieping. Dit betekent dat enkel de tweede verdieping nog voor verhuur beschikbaar zijn.

Het gaat om circa 345 m² kantoorruimte op de tweede verdieping. Bouwdeel A beschikt over een eigen entree, personenlift en trappenhuis dat gemeenschappelijk gebruikt kan worden door de gebruikers van bouwdeel A.

Opleveringsniveau
Het basis opleveringsniveau van kantoorgebouw Artiqua is representatief en hoogwaardig. Het vloerveld is overwegend kolomvrij uitgevoerd. Door het vele glas is er sprake van een open werksfeer. Aan de buitenzijde van het gebouw zijn zonnescreens geplaatst; door de aanwezigheid van een luchtbehandelingsinstallatie (topkoeling) is het binnenklimaat ook in de zomermaanden goed beheersbaar.

De kantooretage zelf is nog voorzien van een inbouwpakket, aangebracht door de vorige huurder. Dit bestaat onder andere uit stoffering, een (beperkte) indeling met systeemwanden, databekabeling in de wandgoten et cetera. Verhuurder is echter bereid, op wens van huurder, te investeren in het aanpassen van het inbouwpakket zodat de ruimte aan de wensen van de huurder voldoet.

Energielabel
Kantoorgebouw Artiqua beschikt over een label A.

Parkeren
Op eigen terrein, direct nabij de entree van bouwdeel A, zijn parkeerplaatsen aangelegd. Parkeerplaatsen kunnen op basis van een parkeernorm van 1 plaats op 50 m² worden gehuurd.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 145,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 35,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
345 m²
In units vanaf
345 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat
Ja
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark
Lees meer