winkelruimte Te huur

5341 CV Oss

Heuvel 5

€ 27.000,- p/j

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 122 m²

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimtes bevinden zich in het A1-winkelgebied van het centrum van Oss, de Heuvel. De Heuvel is het verlengde van de Heuvelstraat en loopt door naar het centrale plein van Oss. Het gebied Heuvelstraat-Heuvel kenmerkt zich door de variëteit aan landelijke en lokale formules. Zo zijn hier onder andere Shoeby, Holland & Barrett, ICI Paris XL, T-Mobile, Specsavers, Score en Kruidvat gevestigd.

Object
Onderhavige commerciële ruimte bestaat uit circa 122 m² op de begane grond. De winkelruimte beschikt over een berging/opslag aan de achterzijde van de winkelruimte, hier is tevens een toilet gesitueerd.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Oss beschikt over ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheden. Zo bevinden zich op 500 meter loopafstand parkeergarage Bergoss, parkeergarage Oostwal, parkeerterreinen Boschpoorthof en de Wal. Tevens kent Oss een uitstekende OV-verbinding met tal van op- en uitstapplaatsen voor busvervoer en een treinstation.

Aanvaarding
Per 1 oktober 2022.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 27.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2021 tm 2030

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
267 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
122 m²
In units vanaf
122 m²
Verkoopvloer oppervlakte
122 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
520
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer