Heuvel Galerie 102-104
winkelruimte

5611 DK EINDHOVEN

Heuvel Galerie 102-104

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1992
Oppervlakte 243 m²

Omschrijving Heuvel Galerie 102-104

Locatie
In het centrum van Eindhoven is de Heuvel onderdeel van het kernwinkelgebied en één van de publiekstrekkers. Het overdekte centrum biedt plaats aan diverse branches en formules zoals H&M, Douglas, Nespresso, Sacha, Aspact, Van Uffelen Mode, Open32, Hunkemöller, Vapiano, Intersport et cetera.

Object
De winkelruimte is gelegen op de kop van de entree van de Heuvel Galerie waardoor de unit over veel attentiewaarde beschikt. Vanwege de samenvoeging van units heeft de unit een vloeroppervlak van circa 198 m² op de begane grond, alsmede 45 m² op de eerste verdieping.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast en sprinklerbasis.

Parkeren
De Heuvel beschikt over een parkeergarage die fungeert als één van de bronpunten voor het centrum van Eindhoven, goed bereikbaar met de auto via de centrumring en eveneens met het openbaar vervoer. Zowel het centraal station als het busstation liggen op circa vijf minuten loopafstand.

Diversen
Vanwege de ligging in het overdekte centrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing.
Lees meer

Kenmerken Heuvel Galerie 102-104

Overdracht

Status
verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1992
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
243 m²
In units vanaf
243 m²
Verkoopvloer oppervlakte
243 m²
Verdiepingen
2
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1
Lees meer