winkelruimte Te huur

5615 PB Eindhoven

Hoogstraat 107a

€ 35.000,- p/j

Bekijk alle foto's (4)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1930
Oppervlakte 740 m²

Omschrijving

Locatie
De commerciële ruimte is gelegen aan één van de invalswegen naar het centrum van Eindhoven. De Hoogstraat kenmerkt zich door een afwisselend aanbod waarbij de detailhandel prominent aanwezig is. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd de Albert Heijn supermarkt, Jumbo, Jumper Dierenspeciaalzaak en speciaalzaken als Varna Wijnen en Thais voor thuis. Vanwege de ligging nabij de randweg van Eindhoven, is de bereikbaarheid goed te noemen.

Object
De voor tijdelijke verhuur beschikbaar komende commerciële ruimte beschikt in totaal over circa 740 m² en is voor verschillende doeleinde geschikt. De entree van de commerciële ruimte is gelegen aan de achterzijde van het complex (binnenterrein), maar eveneens goed toegankelijk via het parkeerterrein aan de achterzijde.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco verhuurd en leeg en bezemschoon opgeleverd, voorzien van sanitaire ruimte (toilet en pantryruimte), c.v.-installatie, meterkast en huidige wand-, vloer- en plafondafwerking.

Parkeren
Op het achtergelegen parkeerterrein zijn circa 10 parkeerplaatsen beschikbaar, alsmede in de directe omgeving, zijn diverse openbare parkeervoorzieningen.

Huurperiode
Verhuurder is voornemens om het complex te gaan herontwikkelen. Derhalve is het object is voor 1 jaar te huur met daarna een wederzijdse opzegtermijn van drie maanden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 35.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1930
Bouwperiode
vanaf 1906 tm 1930

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.228 m²

Winkelruimte

Oppervlakte
740 m²
In units vanaf
740 m²
Verkoopvloer oppervlakte
740 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Overig
Lees meer