Bedrijfshal Te huur

4004 JD Tiel

Kellenseweg 16

€ 6.250,- p/m

Bekijk alle foto's (19)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1976
Oppervlakte 1.451 m²

Omschrijving

Locatie
Het onderhavige bedrijfsgebouw is gesitueerd in Tiel op bedrijventerrein Kellen en gelegen nabij de op- en afrit (nr. 33) van de A15. Bedrijventerrein Kellen is, samen met het naastgelegen bedrijventerrein Medel, een bloeiend zakelijk centrum dat een cruciale rol speelt in de economische ontwikkeling van de grote regio. Gelegen aan de rand van de stad Tiel (met een enorm arbeidspotentieel) is Kellen een strategische locatie met uitstekende verbindingen naar de belangrijke snelwegen (A15 - Rotterdam - Duitsland) en waterwegen (o.a. het Amsterdam-Rijnkanaal met een eigen containerterminal). Het terrein herbergt een mix aan industrieën en bedrijven, variërend van gevestigde grote ondernemingen tot kleine startups. Met moderne infrastructuur, hoogwaardige voorzieningen en ruime bedrijfspercelen biedt Kellen dan ook een stimulerende omgeving voor ondernemerschap, innovatie en samenwerking.

Object
Het bedrijfsgebouw bestaat uit een combinatie van een bedrijfshal in twee delen (een hoog en een lager deel) met een voor- en naastgelegen kleinschalige kantoor- en kantineruimte. De bedrijfshal wordt ontsloten door een overheaddeur en heeft in de hoge bedrijfshal een vrije hoogte van circa 5 m (onderkant dakbeschot ligt op circa 7,3 m) en in de lage bedrijfshal een vrije hoogte van circa 3,7 m (onderkant dakbeschot ligt op circa 4,2 m). Hierdoor is deze geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten waaronder dus zowel opslag- als productiewerkzaamheden. Voldoende daglicht in de hallen is verzekerd door de aanwezigheid van een lichtstraat en vensterglas op werkniveau. Aan de voor- en zijkant van het gebouw bevinden zich de functionele kantoor- en kantineruimte met alle basisvoorzieningen. Voor en naast het gebouw ligt het eigen parkeer- en buitenterrein.

Oppervlakten
Het onderhavige gebouw omvat totaal circa 1.451 m² en is gesitueerd op een perceel grond van circa 2.648 m². De indicatieve oppervlakten per gebouwdeel zijn als volgt:
* bedrijfshal hoog - circa 921 m²;
* bedrijfshal laag - circa 429 m²;
* kantoor/kantine - circa 101 m².

Aan deze metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Het betreft namelijk nog geen meting conform de NEN 2580 meetnormering en het metrage dient dus slechts ter indicatie.

Parkeren
Op het voor- en naastgelegen, eigen parkeer- en buitenterrein kan worden geparkeerd en gerangeerd.

Bestemming
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Tiel, Kanaalzone en heeft als enkelbestemming Bedrijventerrein, met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 5.2. Voor actuele informatie inzake het bestemmingsplan en regels, verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie of een bezichtiging
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 6.250,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1976

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.350 m²
Vrije hoogte
500
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Bouwhoogte
500

Kantoorruimte

Oppervlakte
101 m²
Voorzieningen
Te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer