winkelruimte Te huur

5211 KD 'S-HERTOGENBOSCH

Kerkstraat 33-Krullartstraat 14

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (20)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 250 m²

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich in het midden van het kernwinkelgebied van Den Bosch, de Kerkstraat. Dit is de verbindende straat tussen de bekende Bossche Markt en de Parade. Vele hoogwaardige retailers hebben hun weg naar de Kerkstraat al weten te vinden. Zo zijn hier filialen van Rituals, State of Art, NZA New Zealand Auckland, BOLIA, Nespresso en Timberland te vinden. Tevens heeft Piet Zoomers hier een megastore.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 250 m² op de begane grond met een personeelsruimte op de eerste verdieping. De winkelruimte heeft een entree aan zowel de Kerkstraat, alsmede Krullartstraat. Zowel de Kerkstraat en de Krullartstraat, zijn voorzien van een in het oog springende pui.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Het centrum van Den Bosch beschikt over ruim voldoende parkeerfaciliteiten; onder andere parkeergarage Sint Josephstraat, die zich op loopafstand bevindt. De 'nieuwe' parkeergarage St.-Jan aan de Hekellaan voorziet in circa 1.040 parkeerplaatsen. Aan fietsers is eveneens gedacht, de fietsenstalling in de Kerkstraat biedt gratis stallingsmogelijkheid voor circa 1.100 fietsen.

Aanvaarding
Per 15 oktober 2023.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
tot 1906

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
250 m²
In units vanaf
130 m²
Verkoopvloer oppervlakte
250 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
600
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer