Ketelmeer 1
kantoorruimte Te huur

5347 JX OSS

Ketelmeer 1

€ 105,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (15)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2005
Oppervlakte 640 m²

Omschrijving Ketelmeer 1

Locatie
Dit opvallende en functionele bedrijfsgebouw uit 2005 is gelegen op bedrijventerrein De Geer in Oss en betreft een mooie zichtlocatie pal aan de N329 ('Weg van de Toekomst'). Via de N329 is Oss vanaf de snelweg te bereiken. Het pand ligt te midden van grote internationale farmaceutische bedrijven zoals Hospital Logistics en Aspen, maar ook VOS Logistics en andere internationale bedrijven zoals Vega Systems en Spectro B.V. zijn hier gevestigd. Via de N329 zijn de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Oss-Den Bosch) in enkele minuten bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar met een bushalte op circa 1 km en het NS Station op slechts 2 km.

Object
Het gebouw valt op door de locatie, maar het enorme vooraanzicht, de mooie vijverpartij en de rode loopbrug zijn echte eyecatchers. Het bestaat uit drie delen waarvan het voorste deel, het kantoor met archiefruimte, beschikbaar komt. Dit gedeelte bestaat uit circa 723 m² kantoor waarvan een deel als showroom gebruikt kan worden en een gedeelte als archiefruimte. Er is tevens nog voorzien in opslagruimte.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond met TL-armaturen, verwarming en koeling via warmtepomp-units, kabelgoten, pantry en een toiletgroep per bouwlaag. Er is een eigen, ruime entree met de mogelijkheid deze deels te gebruiken als showroom.

Parkeren
Op het (afsluitbare) terrein zijn 20 eigen parkeerplekken gelegen die bij de kantoorruimte behoren, alsmede een overdekte fietsenstalling.

Beschikbaarheid
De kantoorruimte van circa 723 m² aan de Weg van de Toekomst en een afgesloten deel van de magazijnruimte (circa 80 m²) zijn nog tot 30 juni 2023 verhuurd.
Lees meer

Kenmerken Ketelmeer 1

Overdracht

Huurprijs
€ 105,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 30,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
9.345 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
640 m²
In units vanaf
640 m²
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer