Koeweistraat 1
kantoorruimte Te huur

4181 CD Waardenburg

Koeweistraat 1

€ 85,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (16)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2000
Oppervlakte 294 m²

Omschrijving Koeweistraat 1

Locatie
Dit schitterende solitaire kantoorgebouw is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de op- en afrit van de A2 (‘s-Hertogenbosch-Utrecht) en het kruispunt met de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Bedrijventerrein Slimwei geniet inmiddels, door haar unieke ligging aan de A2, landelijke bekendheid.

Object
Het gebouw bestaat uit vier geheel zelfstandige bouwlagen waarvan de tweede verdieping (derde bouwlaag) van circa 294 m² thans voor verhuur beschikbaar is.

Opleveringsniveau
Het gehele gebouw is opgebouwd uit hoogwaardige traditionele materialen en kent een marktconform opleveringsniveau met onder meer een lift en gecompartimenteerde kabelgoten, reeds voorzien van elektriciteitsbekabeling met contactpunten om het stramien. Recent hebben de reeds aanwezige huurders en verhuurder besloten tot een verduurzaming van het gebouw. Dit traject is reeds in een vergevorderd stadium, waarbij het gebouw al deels voorzien is van duurzame installaties, zonnepanelen en ledverlichting. Het gebouw heeft dan ook een energielabel A weten te bemachtigen.

Parkeren
Op het eigen en afgesloten buitenterrein wordt voorzien in eigen parkeergelegenheid.

Diversen
Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie? Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Lees meer

Kenmerken Koeweistraat 1

Overdracht

Huurprijs
€ 85,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 35,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
630 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
294 m²
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Lees meer