Markt 39
winkelruimte Te huur

5211 JW 'S-Hertogenbosch

Markt 39

€ 75.000,- p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1630
Oppervlakte 281 m²

Omschrijving Markt 39

Locatie
Den Bosch is de hoofdstad van Noord-Brabant en staat bekend om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie en heeft een levendige, bourgondische inslag. De Markt is het centrum van de Bossche binnenstad waar diverse winkelstraten op aansluiten.

Onderhavige ruimte is gelegen aan de Markt, een absolute toplocatie midden in het centrum. De Markt vormt het knooppunt van de hoofdwinkelstraten, zo komen de Hinthamerstraat, Kerkstraat, Schapenmarkt/Vughterstraat en Hooge Steenweg alle uit op de Markt. De Markt huisvest tal van landelijke retailers en lokale horecaondernemers met bekende formules in de directe nabijheid: C&A, WE Store, Hunkemöller, Cotton Club en Aspact.

Object
Het voor de verhuur beschikbare object betreft een monumentaal en karakteristiek horeca-/winkelpand, grenzend aan de C&A. De ruimte is gesitueerd op de eerste verdieping en bestaat uit circa 224 m², de entree op de begane grond is circa 57 m² groot.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
In de directe nabijheid zijn er ruime mogelijkheden tot parkeren, zoals in de Arena, Sint Josephstraat en de Wolvenhoek. Deze parkeergarages bevinden zich allemaal op korte loopafstand en bieden voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Aanvaarding
Per direct.
Lees meer

Kenmerken Markt 39

Overdracht

Huurprijs
€ 75.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1630
Bouwperiode
tot 1906

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.592 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
281 m²
In units vanaf
281 m²
Verkoopvloer oppervlakte
281 m²
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer