winkelruimte Te huur

5271 AA Sint-Michielsgestel

Petrus Dondersplein

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2017
Oppervlakte 350 m²

Omschrijving

Locatie
Het centrumplan Sint Michielsgestel beslaat vier blokken bestaande uit commerciële ruimten op de begane grond en woningen op de verdiepingen op en rondom het Petrus Dondersplein, het hart van het centrum. Uiteindelijk zal er circa 5.500 m² nieuwe winkelruimte ontstaan. Er zijn reeds drie blokken gerealiseerd waarin onder andere AH, Jumbo, Hema, Kruidvat, Rabobank en een aantal lokale ondernemers zijn gevestigd. Binnenkort zal er een aanvang worden genomen met de bouw van het laatste blok, het Torenblok. Het dorp Sint-Michielsgestel zelf kent circa 12.000 inwoners. Sint-Michielsgestel ligt centraal tussen de gemeenten Schijndel, Vught en Boxtel in. Door deze centrale ligging trekt het veel consumenten, met andere woorden een mooie plek om u te vestigen. De intentie van deze ontwikkeling is om de bestaande detailhandel beter te concentreren, zodat er een volwaardig boodschappencentrum ontstaat. Met één parkeerbelasting kunnen alle winkels worden bezocht.

Object
In het Dommelsch Huys, waar onder andere AH, Kruidvat, The Read Shop en Rabobank zijn gevestigd, is nog één commerciële ruimte te huur ter grootte van circa 90 m² op de begane grond, gelegen tussen het Kruidvat en de Rabobank.

Opleveringsniveau
De winkelunits worden in casco staat opgeleverd, inclusief pui met entreepartij en afgedopte riolering.

Parkeren
In het vernieuwde centrum wordt voorzien in een drietal grote parkeerplaatsen waar meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar zullen zijn. Een en ander zal door middel van een blauwe zone worden gereguleerd.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2017

Winkelruimte

Oppervlakte
350 m²
In units vanaf
50 m²
Verkoopvloer oppervlakte
350 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
500
Welstandsklasse type
A1

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Drie, door blauwe parkeerkaarten gereguleerde, parkeerterreinen.
Lees meer