kantoorruimte Te huur

5341 GL OSS

Raadhuislaan 21-29

€ 290,- p/m

Bekijk alle foto's (14)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 316 m²

Omschrijving

Locatie
Het gebouw De Maasvallei ligt aan de statige Raadhuislaan, midden in het zakelijke en culturele centrum van Oss. Op loopafstand zijn onder andere het NS Station, het gemeentehuis, theater De Lievekamp, het Jan Cunen Museum en de openbare bibliotheek gevestigd. In het gebied vinden we bedrijven uit verschillende branches, waaronder communicatiebedrijven, accountants, advocatuur en andere bedrijven uit de zakelijke en financiële dienstverlening. Er is een korte verbinding met het stadswinkelcentrum via de 'achterdeur'.

Object
Kantoorgebouw Maasvallei omvat in totaal circa 2.271 m² kantoorruimte waarvan een groot gedeelte is ingevuld en waar thans ongeveer 65 kleinschalige ondernemers zoals advocaten, fiscalisten, communicatieadviseurs en schuldhulpverleners werkzaam zijn. Ook de gezondheidszorg geeft een invulling met de verloskundigenpraktijk Ridderhof, diverse thuiszorgorganisaties, psychologen, massagepraktijk en nagelstudio.

Omdat de centrale hal uit het midden is geplaatst, zijn aan de rechterzijde van de hal units van circa 200 m² oppervlakte en aan de andere zijde units van circa 300 m². Huren is echter mogelijk per eigen afsluitbare kantoorkamer vanaf circa 20 m², 34 m² of veelvouden daarvan. De huurprijs voor de kleinste ruimte bedraagt € 360,00 per maand te vermeerderen met de BTW. Het betreft een huurprijs inclusief energieverbruik, schoonmaakkosten algemene ruimten, toiletten en glasbewassing aan de buitenzijde hetgeen door verhuurder wordt geregeld. Telefonie, internet is mogelijk voor € 35,00 per maand, te vermeerderen met de BTW.

Per verdieping is een toiletgroep en pantry gesitueerd die gezamenlijk met de gebruikers van die verdieping worden gebruikt. Het invalidentoilet bevindt zich op de begane grond.

Opleveringsniveau
De individuele kantoorkamers zijn allen voorzien van:
- systeemplafond met energievriendelijke Led-verlichting;
- internet- en telefonieaansluiting (glasvezelaansluiting mogelijk);
- scheidingswanden;
- radiatoren;
- handmatig bedienbare zonnescreens.

Huurder hoeft feitelijk enkel de gewenste vloerbedekking te leggen en kan dan direct aan de slag.

De kantoorkamers zijn individueel afsluitbaar en 24/7 toegankelijk. De automatische schuifdeuren op de begane grond zijn verbonden met de intercom en middels een telefoontoestel op de kamer te openen.

Parkeren
Aan de achterzijde van het gebouw is een eigen parkeerterrein gesitueerd waar huurders (om niet) gebruik van kunnen maken. Aangrenzend is is een openbaar (betaald, € 2,50 per dag) parkeerterrein (De Maasvallei) waarvoor tevens parkeervergunningen bij de gemeente Oss kunnen worden aangevraagd (1 parkeervergunning per 4 fte).

Naamaanduiding
Bij de entree op de begane grond aan de straatzijde krijgt huurder een naamaanduiding bij de brievenbussen en op de intercom. In de centrale entree op de begane grond komt een eigen naambordje op het overzichtsbord en naamaanduidingen door het pand naar de juist unit.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 290,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct
Servicekosten
€ 75,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
316 m²
In units vanaf
12 m²
Verdiepingen
5
Voorzieningen
Liften
Lees meer