Rietveldenweg 32plant 8
Bedrijfshal Te huur

5222 AR 'S-Hertogenbosch

Rietveldenweg 32plant 8

€ 44.950,- p/j

Bekijk alle foto's (10)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1967
Oppervlakte 661 m²

Omschrijving Rietveldenweg 32plant 8

Locatie
De op zichtlocatie gelegen showroom-/kantoorruimte ligt aan de Rietveldenweg, op het gelijknamige bedrijventerrein aan de noord-oostzijde van het centrum van Den Bosch. De Rietvelden is met name bekend vanwege de vestiging hier van Heineken. Maar ook Makro, Sligro, Karwei, Moonen scheepswerf, Bouwmaat en een groot aantal handels- en assemblageondernemingen is hier gevestigd. De ligging is zeer gunstig met een directe aansluiting op de A59, van waaruit snel Waalwijk/Rotterdam aan de westzijde en de A2 Utrecht/Eindhoven aan de oostzijde bereikbaar zijn. Het gebouw ligt meer aan de stadskant en daarbij is het NS-station met 15 minuten lopen bereikbaar.

Op bedrijvenpark Rietveldenweg 32 bevinden zich elf gebouwen, zogenaamde plants, die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. De kantoor-, opslag- en productieplants zijn in het verleden eigendom geweest van AMP (tegenwoordig Tyco Electronics Nederland), maar inmiddels door verschillende toonaangevende bedrijven in gebruik. 

Object
De direct aan de Rietveldenweg gelegen showroom-/kantoorruimte (plant 8) heeft een oppervlakte van circa 661 m² en bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw.

Opleveringsniveau
Het object wordt leeg en ontruimd opgeleverd, doch aanpassingen van het object kunnen worden gerealiseerd op basis van de behoeften van de huurder.
Lees meer

Kenmerken Rietveldenweg 32plant 8

Overdracht

Huurprijs
€ 44.950,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1967
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Kantoorruimte

Oppervlakte
661 m²
In units vanaf
661 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat
Ja

Bedrijfshal

Oppervlakte
661 m²
Voorzieningen
Toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer