bouwgrond Te koop

5575 CD Luyksgestel

Rijt 31

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (4)
Soort Bouwgrond
Oppervlakte

Omschrijving

Locatie
Het perceel ter grootte van circa 18.000 m² is gelegen aan de Rijt, aan de rand van Luyksgestel, een dorp met 3.000 inwoners gelegen in de Kempen tegen de Belgische grens. De omgeving Rijt bestaat met name uit enkele woningen, verspreid liggende bedrijfsruimten, het aangrenzende bedrijventerrein Zoeferbeemd en agrarische bedrijven. De achterzijde van het perceel grenst aan agrarisch gebied. De straat Rijt wordt druk bereden door het verkeer komende uit Lommel richting de A67/Eersel.

Object
Het totale deels verharde perceel is eenvoudig te verkavelen naar kleinere percelen. Op dit moment zijn hierop twee opstallen gevestigd, waarvan de hallen (tijdelijk) zijn verhuurd en de deels semi permanente kantoorunits leeg staan. Aan de zuidzijde van het perceel staat een zendmast omheind met een stalen hekwerk. Deze zendmast met ondergrond wordt buiten de koop gehouden.

Parkeren
Op dit moment is het eerste, bestrate gedeelte, direct liggend aan de Rijt vóór het toegangshek (wat tevens dient als afsluitend hekwerk), ingericht als parkeerterrein.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
8.630 m²

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
BEDRIJFSRUIMTE
Procentueel
18000
Lees meer