kantoorruimte Te huur

5061 KN OISTERWIJK

Sprendlingenstraat 50

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (17)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 194 m²

Omschrijving

Locatie
Onderhavig en representatief kantoorgebouw is gelegen aan de drukke weg genaamd Sprendlingenstraat. De straat kenmerkt zich door een tal van ondernemers, de Oisterwijkse meubelboulevard en binnenkort ook Porsche centrum Brabant. Op slechts 7 minuten loopafstand is de bruisende dorpskern De Lind gelegen, alsmede het Centraal Station. Per eigen vervoer is de bereikbaarheid zeer goed, de op- en afritten van en naar de N65 zijn binnen 3 autominuten bereikbaar.

Object
Het kantoorgebouw straalt door de architectuur en de groene omgeving een zakelijke, maar toch toegankelijke sfeer uit. De voor de verhuur beschikbare kantoorruimtes zijn gelegen op de eerste verdieping van het gebouw. De gezamenlijke entree op de begane grond geeft toegang tot de algemene ruimtes, bestaande uit een gezellige ontvangstbar met spreektafel. Op de begane grond is tevens een vergaderruimte aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik. Medegebruikers in het gebouw zijn Innotax (fiscaal adviesbureau) en Grensloos (softwarebedrijf).

De trap geeft toegang tot de eerste verdieping. Er zijn verschillende kamers beschikbaar vanaf 21 m². Meerdere kantoorkamers huren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De totale oppervlakte van de beschikbare ruimtes betreft circa 194 m². Op de eerste verdieping is voorzien in een representatieve pantry en een dubbele toiletgroep.

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes worden in de huidige degelijke staat opgeleverd, onder andere voorzien van:
- vloerbedekking;
- systeemplafonds met ledverlichting;
- kantoor-scheidende wanden uitgevoerd in stuc;
- verwarming middels radiatoren;
- raambekleding;
- kabelgoten voorzien van elektra- en databekabeling;
- alarmsysteem.

Parkeren
Achter het object, op eigen afsluitbaar parkeerterrein, zijn 22 (bezoekers-)parkeerplaatsen beschikbaar. Per kantoorkamer kan er één parkeerplaats op dit terrein worden gebruikt. Vóór het gebouw liggen de uitsluitend voor bezoekers bedoelde parkeerplaatsen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Kantoorruimte

Oppervlakte
194 m²
In units vanaf
21 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark
Lees meer