Stationsplein 22-20
winkelruimte Te huur

5611 AC EINDHOVEN

Stationsplein 22-20

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 78 m²

Omschrijving Stationsplein 22-20

Locatie
De voor verhuur beschikbare unit is gelegen in het Centraal Station van Eindhoven, in basis goed voor zo'n 65.000 dagelijkse openbaar vervoer reizigers. Mede door de ligging aan de busterminal ‘Neckerspoel’ is de bereikbaarheid met openbaar vervoer optimaal en uniek in zijn soort te noemen. Bovendien is er sprake van zeer uitgebreide fietsenstallingen in en naast het station. Behoudens de diverse foodconcepten zoals Starbucks, Burger King, Smullers en Monkey Coffee treft u in op het Centraal Station van Eindhoven ook de filialen van Etos, AKO, Jumbo City Store en AH to Go.

Object
Het Centraal Station Eindhoven heeft de afgelopen jaren een ingrijpende uitbreiding en metamorfose ondergaan waarmee ook het horeca- en winkelarsenaal flink is uitgebreid. De tot voor kort bij de bloemist in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een vloeroppervlak van circa 78 m² en is uitsluitend te huur tbv een non-food of retail invulling. De winkelruimte is gelegen tussen AH to Go en mr Long in het vrij toegankelijke gedeelte aan de zijde van busterminal 'Neckerspoel'.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, inclusief huidig aanwezig sanitair, gladde vloerafwerkingen en luchtbehandelingsinstallatie.

Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast, centrale verwarmings-/koelinstallatie en sprinklerbasis met brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

Aanvaarding
Per direct.
Lees meer

Kenmerken Stationsplein 22-20

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct
Servicekosten
€ 240,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
78 m²
In units vanaf
78 m²
Verkoopvloer oppervlakte
78 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1100
Lees meer