Stationsstraat 15
winkelruimte Te huur

5141 GB Waalwijk

Stationsstraat 15

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1961
Oppervlakte 74 m²

Omschrijving Stationsstraat 15

Locatie
De voormalige Rituals ligt op een prominente locatie in het drukste winkelgebied van Waalwijk, de Stationsstraat. De Stationsstraat huisvest tal van landelijke retail ketens en wordt aangevuld door sterke lokale ondernemers. De winkelruimte ligt met zijn entree tegenover de bekende Van Dijk Store en nabij formules zoals Van Haren, Open 32, Douglas, Van Uffelen en TUI.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 74 m² op de begane grond, waarvan circa 52 m² winkelruimte, het resterende deel wordt op dit moment gebruikt als magazijnruimte. De winkelruimte is voorzien van een pantry en toilet en er is een achteringang aanwezig.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, te weten inclusief huidige vloer- en plafondafwerking, verlichting, airconditioning, pantry en toilet. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Op loopafstand van het object bevinden zich tal van (betaalde) parkeervoorzieningen, zoals parkeerterrein Sint-Jansplein en het Unnaplein. Ook het nabijgelegen overdekte winkelcentrum De Els biedt voldoende parkeermogelijkheden.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken Stationsstraat 15

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1961
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
300 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
74 m²
In units vanaf
74 m²
Verkoopvloer oppervlakte
74 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Overig
Lees meer