kantoorruimte Te huur

5232 CE 'S-HERTOGENBOSCH

Utopialaan 50

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (11)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2003
Oppervlakte 5.421 m²

Omschrijving

TE HUUR
UTOPIALAAN 22-52 | ‘S-HERTOGENBOSCH

Omschrijving object
Bolduc is een kantorenpark van vier bijzondere gebouwen en is in totaliteit circa 22.500 m² groot.
Bouwdeel A en D zijn verhuurd. De omvang zorgt ervoor dat huurders optimaal kunnen groeien in het complex. Het verblijfsgebied rondom het gebouw kent een prettige zakelijke levendigheid.

Bolduc beschikt onder andere over een optimaal binnenklimaat, veel parkeergelegenheid, een uitstekend bedrijfsrestaurant (Bolduc Café) en verschillende ruime vergaderruimtes welke per dagdeel te huur zijn. De combinatie van bereikbaarheid, faciliteiten en een topkwaliteit kantoorruimte maakt van Bolduc de ideale kantoorlocatie.

In Gebouw B zijn de navolgende kantoorruimten voor verhuur beschikbaar:
2e verdieping: circa 611 m²
3e verdieping: circa 611 m²
4e verdieping: circa 611 m²
5e verdieping: circa 611 m²
6e verdieping: circa 611 m²

In Gebouw C zijn de navolgende kantoorruimten voor verhuur beschikbaar:
2e verdieping: circa 611 m²
3e verdieping: circa 611 m²

Deelverhuur vanaf circa 300 m² is mogelijk.

Bereikbaarheid
Door de ligging direct aan de op- en afritten van de A2 (Amsterdam- Maastricht) met een directe aansluiting op de A59 (Breda- ‘s-Hertogenbosch) en A50 (Nijmegen-’s-Hertogenbosch) is het gebouw met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. Verder bevindt zich aan de voorzijde van het object een bushalte met een verbinding naar het Centraal Station, (zie ook ) waardoor de bereikbaar met openbaar vervoer goed te noemen is.

Omgevingsfactoren
Bolduc is gelegen op een zeer markante locatie. Binnenkomend langs de A2 zal niemand zich aan het zicht op dit bijzondere gebouw kunnen onttrekken. Dagelijks passeren meer dan 140.000 voertuigen het zakencentrum Bolduc. De directe omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van voornamelijk hoogwaardige bedrijven zoals: SAP, Panasonic en Quintiq.

Parkeren
U kunt bij Bolduc altijd gemakkelijk parkeren. Met een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 30 m² kantoorruimte kunt u uw auto altijd kwijt. Naast de royale parkeerplekken op het nieuwe parkeerterrein, komt er ook een aanvullend parkeerterrein. Vanaf dit terrein loopt u eenvoudig naar de kantoorgebouwen toe. De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk.

Bolduc wil het gebruik van duurzame mobiliteitsvormen stimuleren. Daarom beschikken we over verschillende oplaadpunten voor elektrische auto’s en scooters. Deze oplaadpunten vindt u bij onze parkeerplaatsen. Wanneer u aan het werk bent, laadt uw auto zich op. Bolduc richt zich op de toekomst; wij ontwikkelen een goede elektrische laadinfrastructuur voor auto’s.

Huurprijzen
Kantoorruimte: € 145,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.
Parkeerplaatsen: € 650,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw

Huurtermijn
Vijf (5) jaren met telkenmale verlengingsperiode van vijf (5) jaren.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende ROZ bankgarantie ter grootte van 3 maanden all-in huur inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten
€ 50,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Het exacte voorschot voor de servicekosten zal later bepaald worden en is afhankelijk van de alsdan geldende energiekosten ten tijde van het aangaan van een eventuele huurovereenkomst.

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2003

Kantoorruimte

Oppervlakte
5.421 m²
In units vanaf
280 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Topkoeling
Verdiepingen
10
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet
Verzamelgebouw
Ja
Lees meer