winkelruimte Te huur

5211 DN 'S-Hertogenbosch

Visstraat 4

€ 40.000,- p/j

Bekijk alle foto's (9)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1614
Oppervlakte 111 m²

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte ligt aan de Visstraat, de verbindingsstraat tussen het centraal station en de Bossche binnenstad. De locatie van dit object staat garant voor een hoge mate van verkeer door de drukke looproute van en naar het station. In de directe omgeving zijn tal van horeca- en retailformules te vinden zoals Bagels & Beans, Dille & Kamille, G-Star RAW, Søstrene Grene, JD Sports en McDonalds.

Object
Na volledige renovatie bestaat de winkelruimte uit circa 72 m² op de begane grond met circa 39 m² in de kelder, die vanuit de winkelruimte aan de voor- en achterzijde via een trap te bereiken is. Er is nog een additionele ruimte in de kelder van circa 36 m² t.b.v. opslag/magazijn. De winkelruimte beschikt, voor Bossche begrippen, over een opvallend breed front van +/- 11 meter. Achterin worden door verhuurder een pantry en toilet gerealiseerd. De kelderruimte beschikt over stahoogte.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt opgeleverd in de staat waarin deze zich op de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Dit is inclusief gestucte wanden, een pantry, toilet en meterkast met aansluiting op de nutsvoorzieningen. Verhuurder verhuurt het casco.

Parkeren
In de directe omgeving zijn tal van betaalde parkeermogelijkheden. Aan de gehele zijde van de Dommel kan tegen betaling geparkeerd worden en onder het station bevindt zich een grote openbare parkeergarage.

Aanvaarding
Op korte termijn al mogelijk.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 40.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1614
Bouwperiode
tot 1906

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
176 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
111 m²
In units vanaf
111 m²
Verkoopvloer oppervlakte
72 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
1100
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer