kantoorruimte Te koop Te huur

5211 CT 'S-Hertogenbosch

Willem van Oranjelaan 2

€ 1.700.000,- k.k. / € 85.000,- p/j

Bekijk alle foto's (16)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1935
Oppervlakte 335 m²

Omschrijving

Locatie
Deze zeer royale karakteristieke vrijstaande kantoorvilla ligt op een prominente locatie in de wijk Vughterpoort. Het Centraal Station en de uitvalswegen naar de A2, A59 en A65 liggen op zeer korte afstand. Ook het bourgondische centrum van de stad is op loop-/fietsafstand gelegen, evenals het voor velen bekende punt Bastion Vught/Restaurant Noble, het pontje van en naar het natuurgebied ’t Bossche Broek en niet te vergeten het trendy eetcafé Buurt.

Object
De kantoorvilla, voorheen woonhuis, is gebouwd in 1935. In 1996 is het pand verbouwd tot kantoorruimte en als zodanig tot voor kort in gebruik geweest. Het pand is een typische jaren 30-woning met fraaie bouwdetails, de kenmerkende dakoverstekken en sfeervolle ruimten. De indeling is als volgt.

Begane grond
Entreehal met vestibule, trappenhal/gang met toegang tot royale kantoorruimte in L-vorm aan de straatzijde, receptieruimte, keuken met bijkeuken en dubbele toiletgroep.

Eerste verdieping
Overloop, sanitaire ruimte met dubbele toiletgroep, drie kantoorkamers en één grote kantoorruimte met toegang tot dakterras, pantry.

Tweede verdieping
Overloop, diverse kantoorkamers en archiefruimte.

Het pand heeft voorts een kelder. De totale gezamenlijke oppervlakte bedraagt circa 440 m². De oppervlakte van de kavel bedraagt circa 425 m². Aan de westzijde van het gebouw is een verhard eigen buitenterrein gesitueerd, waarop een recht van overpad geldt ten behoeve van de buren. Thans heeft het pand een energielabel G, maar de verkoper is op dit moment bezig met verduurzaming om zo tot een aanmerkelijk beter energielabel te komen. Zo zal de woning worden voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp, isolatie en tripelglas.

Parkeren
Naast parkeren op eigen terrein (vijf eigen parkeerplaatsen) is tevens parkeren middels een belanghebbend vergunningstelsel in de directe nabijheid mogelijk.

Bestemming
Ter plaatse is het bestemmingsplan Vughterpoort van toepassing dat voorziet in kantoorruimte als bestemming. Het bevoegd gezag is zeer waarschijnlijk genegen om een woonbestemming toe te staan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 1.700.000,- k.k.
Huurprijs
€ 85.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1935
Bouwperiode
vanaf 1931 tm 1944

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
348 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
335 m²
In units vanaf
1 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Lees meer