Taxaties

Een gedegen taxatie van of een duidelijk advies over uw vastgoed is van cruciaal belang. Dit maakt het voor u mogelijk de juiste keuze te maken die u ondersteunt in het optimaliseren van het financieel en maatschappelijk rendement. Onze dienstverlening stoelt op ruim vijfentwintig jaar ervaring. We hebben altijd zwaar op deze discipline ingezet. Logisch toch!

Partijen hechten veel belang aan een juiste taxatie waarbij betrouwbaarheid de boventoon voert. Dit betekent ook dat de eisen aan onze dienstverlening hoog zijn en steeds hoger worden gesteld. Onze taxaties voldoen daarom aan de hoogste eisen van nauwkeurigheid, compleetheid en onderbouwing. Omdat wij staan voor kwaliteit, zijn onze taxateurs ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en zijn zij RICS-gecertificeerd (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Onze werkwijze is daarnaast transparant en controleerbaar voor onze opdrachtgevers, aangezien onze werkprocessen ISAE3402 gecertificeerd zijn. Zo kunt u gefundeerde keuzes maken en voldoet uw verslaglegging in alle opzichten aan de huidige regelgeving. RSP Taxaties & Vastgoedadvies is daarnaast een RICS regulated firm, waardoor wij werken volgens de internationaal erkende professionele RICS-standaarden. 

Onze lokale aanwezigheid in het zuiden en midden van Nederland heeft een grote toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Naast grote kennis van lokale markten, beschikken we ook over de capaciteit voor het uitvoeren van grotere opdrachten. Binnen de deadlines die u stelt. Wij zijn thuis in de markt!
RSP Taxaties & Vastgoedadvies werkt voor particuliere en institutionele beleggers, banken, projectontwikkelaars en voor (ver)huurders en (ver)kopers. Maar daarnaast ook veelvuldig in opdracht van woningcorporaties, gemeenten en rechtbanken. Voor onze opdrachtgevers taxeren en adviseren wij voor verschillende doeleinden, zoals financieringen, balans/jaarrekening, aankoop, verkoop, fiscaal, WOZ, huurprijsaanpassingen winkelruimten (zgn. 303-taxaties) en de ROZ/IPD Vastgoedindex.

Wij helpen u graag verder. Of het nu gaat om woning(complex)en, winkels, kantoren, bedrijfsruimten, distributiecentra, (her)ontwikkelingen of grondposities. Uiteraard beschikken wij ook over veel kennis en jarenlange ervaring op het gebied van minder courante objecten.

Heeft u behoefte aan inzicht in de waarde van uw vastgoed of heeft u een deskundig advies nodig? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.