Almystraat 12
kantoorruimte Te huur

5061 PA Oisterwijk

Almystraat 12

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (29)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1921
Oppervlakte 2.096 m²

Omschrijving Almystraat 12

Het stoere en monumentale complex van Leerfabriek KVL is eind 2021 voltooid. Als laatste is het bekende U-gebouw getransformeerd tot een multifunctioneel gebouw met onder meer een hotel, rooftopwoningen en kantoren op de 1e en 2e etage, alles rondom een indrukwekkend atrium. Kantoor houden op deze locatie verzekert u van een unieke ervaring en uitstraling naar medewerkers, klanten en relaties. De gevestigde bedrijven hebben onderling een mooie community opgebouwd waarin ze elkaar regelmatig opzoeken waardoor vele samenwerkingen zijn ontstaan die nu verder uitgebreid kunnen worden.

De voor verhuur beschikbare kantoorruimtes zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping. De eerste verdieping heeft een totale oppervlakte van circa 1.020 m² en de tweede verdieping van circa 1.076 m². Er zijn kantoorkamers beschikbaar vanaf 32 m². Verhuurder denkt graag mee met een huurder naar de optimale kantoorinvulling qua m². Zowel de eerste als de tweede verdieping is voorzien van een nette pantry faciliteit, dames- (4x) en heren (4x) toiletten.

De kantoren worden turn-key opgeleverd voorzien van gladde vloeren, verlichting (400-500 lux), plafonds voorzien van akoestische panelen, aansluitingen voor data en per unit een airco-installatie voor koeling en verwarming. Het gebouw heeft een A+++ energielabel.
Lees meer

Kenmerken Almystraat 12

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1921
Bouwperiode
vanaf 1906 tm 1930

Kantoorruimte

Oppervlakte
2.096 m²
In units vanaf
32 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming
Meetcertificaat
Ja
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum, in woonwijk
Lees meer