Header Beleggingen

Beleggingen

RSP Makelaars zorgt dat uw vastgoed(portefeuille) tegen de beste voorwaarden en condities wordt verkocht of aangekocht. Wij hebben door de jaren heen een uitgebreid track-record in advisering en begeleiding van aan- en verkoop van beleggingen van zowel single assets als portefeuilles opgebouwd. Ons team van vastgoedadviseurs werkt dagelijks aan diverse vastgoedtransacties met als doel een optimaal transactieresultaat. 

De huidige markt vereist een daadkrachtige makelaar die een compleet en gestructureerd advies uitbrengt. Waarbij wij de juiste match, maximaal resultaat en slagingskans in ogenschouw nemen. Ons advies en proces zal altijd transparant zijn en waar nodig flexibel. Daarnaast houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen en hanteren wij een persoonlijk benadering.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag!

Ronald Borrenbergs

Vennoot en retailmakelaar

Maak een afspraak met onze specialist

Met meer dan dertig jaar ervaring kunt u van RSP Makelaars verstand van zaken, kennis van de markt, betrokkenheid en een groot netwerk verwachten. Zuid- en West-Nederland zijn onze voornaamste werkterreinen, maar als bedrijfsmakelaar zijn we regelmatig een landelijke speler. We kunnen ons niet voor niets de grootste makelaar van Nederland noemen! Op één van onze locaties, in Eindhoven of Den Bosch, vertellen we u graag meer over onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken of vul ons online contactformulier in. U kunt ook alvast ons aanbod bekijken om te zien of er een object beschikbaar is die past bij uw behoeften. Heeft u iets gezien wat u aanspreekt? Laat het ons dan direct weten!

Neem contact op