Header Werken bij RSP

Werken bij RSP Makelaars

RSP Makelaars is met een team van ruim 25 medewerkers, een mooie mix van jong talent en ervaren adviseurs en taxateurs. Wij behoren tot de grote makelaarskantoren van Zuid-Nederland en leveren transactie-, taxatie-, research- en assetmanagement diensten. Onze klanten zijn bedrijven, institutionele en particuliere beleggers, corporaties, banken, ontwikkelaars, (semi)overheids­instellingen en zorginstellingen.

Ons team van hardwerkende collega’s  gaan voor kwaliteit, maar ook voor samenwerken. Een mix van ruim 30  jaar+ vastgoedervaring en jonge ambitieuze mannen en vrouwen. We zijn echte RSP-ers en dat uit zich in wie wij zijn en op de wijze waarop we werken. Korte lijnen, snel schakelen en geen ingewikkelde procedures. We werken in een sfeervol ingericht pand aan de Koningsweg 66 te ’s-Hertogenbosch en in de Lichttoren  in Eindhoven. We zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Goede koffie, een lekkere lunch en gezellige mensen om je heen.

Betrokkenheid is belangrijk en regelmatig vieren we successen. Zo hebben we genoeg borrels en feestjes en maken we een jaarlijkse trip naar de sneeuw, maar ook andere initiatieven zoals bijvoorbeeld gezamenlijk trainen voor de Vestingloop. Een van de jaarlijkse hoogtepunten is carnaval.

Voor ideeën of initiatieven krijg je bij ons alle ruimte. Dit stimuleren wij; denk aan het doen van een extra opleiding of bijscholing.

KOM BIJ ONS WERKEN

Nog een beetje overtuiging nodig?
1.    We werken met een hecht en gezellig team.
2.    We vieren onze successen.
3.    In onze sfeervolle serre staat iedere dag een lekkere lunch klaar.
4.    Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
5.    Je werkt met supergetalenteerde collega’s.
6.    We hebben leuke borrels en feestjes.
7.    We doen veel aan teambuilding met allerlei (sportieve) activiteiten.
8.    Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures

Contact opnemen

Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag! Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.