Header Winkels

Specialist in retailmakelaardij

Wat speelt er in de Retailwereld? Al jarenlang een actuele vraag. Economie en Retail zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met het RSP Retailteam, bestaande uit 5 Retailspecialisten, doet u zaken met makelaars die al jarenlang een hecht team vormen, ieder met zijn eigen werkgebied en zijn eigen specialisme. Vertrouwd en met kennis van zaken.
Met onze 35 jaar ervaring begeleiden wij u bij al uw vragen met betrekking tot Retail in de breedste zin des woords in Zuid-Nederland. Wij zijn niet voor niets één van de grootste onafhankelijke Retailmakelaars van Nederland.

Onze werkzaamheden bestrijken verschillende terreinen. We bemiddelen bij (ver)huur en (ver)koop van winkelruimten in Zuid-Nederland en ons aanbod ligt constant tussen de 250 en 300 winkelruimtes in dorpen en steden in dit gebied. In opdracht van landelijk opererende en lokale winkelontwikkelaars en/of aannemers verzorgen wij de verhuur van winkelruimten in winkelcentra, waarbij advies met betrekking tot branchering, huurprijsniveau, opleveringsniveau e.d. tot de standaard behoort. Ook zoeken we naar geschikte winkelruimten voor Retailers op basis van de vraag die de opdrachtgever bij ons neerlegt. Eigenaars, beleggers, ontwikkelaars, aannemers, Retailers en gemeenten schakelen ons regelmatig en veelvuldig in voor hun huisvestingvraagstukken met betrekking tot Retail. In samenwerking met onze afdeling Taxaties verzorgen wij tevens 303-taxaties/huurprijsherzieningen.   

U kunt te allen tijde een afspraak maken met één van onze Retailmakelaars. Zij hebben verstand van zaken, kennis van de markt, betrokkenheid bij de opdrachtgever en beschikken over een groot netwerk. We houden kantoor in Den Bosch en Eindhoven . U kunt ook online ons contactformulier invullen en ons aanbod bekijken. We horen graag van u! 

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag!

Mark van Zwam

Vennoot en retailmakelaar

Maak een afspraak met onze specialist

Met meer dan dertig jaar ervaring kunt u van RSP Makelaars verstand van zaken, kennis van de markt, betrokkenheid en een groot netwerk verwachten. Zuid- en West-Nederland zijn onze voornaamste werkterreinen, maar als bedrijfsmakelaar zijn we regelmatig een landelijke speler. We kunnen ons niet voor niets de grootste makelaar van Nederland noemen! Op één van onze locaties, in Eindhoven of Den Bosch, vertellen we u graag meer over onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken of vul ons online contactformulier in. U kunt ook alvast ons aanbod bekijken om te zien of er een object beschikbaar is die past bij uw behoeften. Heeft u iets gezien wat u aanspreekt? Laat het ons dan direct weten!

Neem contact op