Kantoorruimte te huur aanbieden, huren, kopen of verkopen - 129 objecten gevonden


Dat wij kantoorruimte te huur en te koop aanbieden hebben wij in de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. Onder de juiste omstandigheden kunnen we de juiste koper of huurder vinden bij vrijwel iedere kantoorruimte. Wilt u uw kantoor te huur aanbieden of een kantoorpand kopen? De verkoop en (ver)huur van kantoorruimte is onze specialisatie. In ons uitgebreide aanbod treft u volop keuze aan: van een groot tot een klein kantoor of een flexkantoor.


Als gecertificeerde en zeer ervaren bedrijfsmakelaar in de regio Den Bosch hebben wij ons ontwikkeld tot een leidinggevend kantoor op de zakelijke markt. Bij RSP Makelaars zijn vele bedrijfsmakelaars werkzaam die zich exclusief bezighouden met bedrijfsruimte, kantoorruimte, winkelruimte en beleggingspanden. Deze specialisatie is bekroond met een certificering in bedrijfsmatig onroerend goed, waardoor u gegarandeerd bent van een goed opgeleide adviseur die met regelmaat wordt bijgeschoold op nieuwe ontwikkelingen.

Waar is een kantoor te huur of kunt u een kantoorpand kopen?
RSP Makelaars verkoopt en verhuurt kantoorruimte in grote delen van Zuid-Nederland. Met kantoren in Den Bosch en Eindhoven verkopen en verhuren wij panden in de regio’s Brabant, Limburg en Gelderland. En alles wat daartussenin ligt. Een korte opsomming van onze grotere locaties:

Wilt u een kantoorpand kopen of meer weten over de verhuur van kantoorruimte? Neem dan contact met ons op! Het (ver)huren van een kantoorruimte heeft bepaalde voordelen ten opzichte van (ver)kopen. Wij bij RSP Makelaars vertellen u er graag meer over en begeleiden u van A tot Z.

Mail mij deze gevonden selectie

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn