Header Taxaties

Taxaties

Met een groot team van taxateurs voorzien wij elk bedrijfsobject binnen een kort tijdsbestek van een betrouwbare marktwaardetaxatie. Wij zijn gespecialiseerd in alle type bedrijfsgebouwen en ontwikkelingen hiervan.

Taxaties voor alle doeleinden

U kunt om diverse redenen een gecertificeerd taxateur nodig hebben. Wij taxeren voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld een aan- of verkoopproces, taxatie van uw jaarrekening, de IPD Nederlandse Vastgoed index of een (her)financiering. Wij taxeren bestaande gebouwen, nieuwbouw, grondposities of herontwikkelingen.

Een ervaren team waarmee het prettig samenwerken is.

Ons team bestaat uit zeer ervaren RT-taxateurs en jonge ambitieuze professionals. Wij investeren veel in de kennis en opleiding van onze mensen.  Als team werken wij nauw met elkaar samen en is het ons gezamenlijke doel om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen en een langdurige prettige samenwerking met elkaar aan te gaan. Het gaat bij ons niet alleen om de marktwaarde, maar ook om de totstandkoming hiervan. 100% onafhankelijk en betrouwbaar.

Al onze taxaties voldoen aan de volgende richtlijnen:

  • De International Valuation Standards (IVS).
  • Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).
  • De RICS Valuation - Professional Standards (RICS).
  • ISAE 3402 type II gecertificeerd.

Wij verrichten onze taxaties volgens vaste procedures met check & balances. Onze taxatieprocessen zijn ISAE 3402 type II gecertificeerd. ISAE is een internationaal erkende standaard die inzicht geeft in de wijze waarop een organisatie de beheersing en beveiliging van de aan haar uitbestede diensten heeft geregeld.

De richtlijnen van het NRVT maken een integraal onderdeel uit van ons ISAE 3402 control framework. Daarnaast maken ook de maatregelen in veiligheid en continuïteit van onze IT onderdeel uit van het control framework. Wij streven altijd naar de hoogste standaard qua transparantie en regelgeving. Met het certificaat is aantoonbaar vastgelegd dat aan alle voorschriften en eisen, die vanuit het NRVT worden gesteld, is voldaan.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag!

Maak een afspraak met onze specialist

Met meer dan dertig jaar ervaring kunt u van RSP Makelaars verstand van zaken, kennis van de markt, betrokkenheid en een groot netwerk verwachten. Zuid- en West-Nederland zijn onze voornaamste werkterreinen, maar als bedrijfsmakelaar zijn we regelmatig een landelijke speler. We kunnen ons niet voor niets de grootste makelaar van Nederland noemen! Op één van onze locaties, in Eindhoven of Den Bosch, vertellen we u graag meer over onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken of vul ons online contactformulier in. U kunt ook alvast ons aanbod bekijken om te zien of er een object beschikbaar is die past bij uw behoeften. Heeft u iets gezien wat u aanspreekt? Laat het ons dan direct weten!

Neem contact op